GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO A dat peste cap internetul și face dezvăluiri în premieră: "Îmi fac toate poftele! Sunt foarte multe tentații pe piață"

Articol de - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 08:00

Nicole Cherry merge zilnic în sala de fitness, are un antrenor personal cu care lucrează fiecare categorie de mușchi în parte pentru o tonifiere ca la carte

Cinci ani de carieră, zeci de hituri, cu 240 de milioane de vizualizări pe YouTube, sute de mii de cireșe și peste un milion de urmăritori pe Instagram. Așa se poate descrie pe scurt cariera Nicoletei Ghinea, cunoscută în industria muzicală de la noi drept Nicole Cherry.

Artista de 19 ani din București a lansat de curând un nou single, "Dansează amândoi", care a devenit imediat viral pe internet, adunând peste 500 de mii de afișări în doar 24 de ore de la lansare.

Aceasta a lucrat cu regizorul Iura Luncașu și a filmat pe parcursul unei nopți pe autostradă, la temperaturi scăzute. Prinsă cu aparițiile la posturile de radio și televiziune de la noi, Nicole nu spune "nu" orelor pe care le petrece în sala de sport.

"Sportul are un rol foarte important în viața mea și cred că ar trebui să fie așa pentru toată lumea. Mă ajută să mă mențin în formă și să am energie pe tot parcursul zilei. Dacă nu sunt la sală, atunci cu siguranță mă găsiți într-un parc, unde fac multă mișcare. Sportul mă ajută foarte mult și chiar încerc să ajung în fiecare zi la sală, dar sunt prinsă de cele mai multe ori. Am mai făcut înot și chiar îmi doresc să mă reapuc! Vă încurajez pe toți să vă practicați un sport dacă nu o faceți deja! E un "must" în viața noastră", spune Nicole.

Comparată cu Jennifer Lopez, Cherry e un model pentru admiratoarele ei, cărora le dă sfaturi: "Am avut un antrenor personal, iar de curând am început să lucrez cu Diana Preda, care mă ajută enorm. Fiecare ședință e specială pentru că lucrez fiecare categorie de mușchi în parte.

Tonifierea e importantă indiferent de vârstă! Și încerc să am și un stil de viață sănătos! Îmi fac toate poftele, dar fără excese! Îmi place mult mâncarea, însă încerc să mă abțin și să mănânc cât se poate de sănătos. Sunt foarte multe tentații pe piață, în materie de mâncare, însă e bine să nu facem excese. Ciocolata, cartofii prăjiți, sucul sau alte dulciuri nu își au rostul în această combinație, într-o zi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close