GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO A fascinat generații întregi! Andreea Antonescu are un corp de invidiat, ce pare de adolescentă!

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 11:57

Andreea Antonescu are un corp de invidiat! Are 36 de ani și nu are nici măcar 50 de kilograme, e o adevărată gurmandă și recunoaște că nu prea are timp de sport

N-ai cum să nu o cunoști pe Andreea Antonescu ! Rebela grupului Andre, reunit de curând, după o pauză de ani și ani de zile. Andreea s-a întors în România după o escapadă în Statele Unite ale Americii. Are 36 de ani și e mămica unei fetițe de 7.  Totuși, trupul ei pare de adolescentă!

Vedeta se menține fără probleme, ea neavând de-a lungul vremii mari fructuații de greutate. Ba chiar, într-o vreme, la 42 de kilograme, Andreea se plângea că nici liftul nu pornea cu ea. "Susțin sportul și alimentația corectă, dar recunosc că mai am nevoie și de ajutor", recunoște artista.

+30 FOTO

Andreea nu prea are timp de sală, dar pe viitor și-a propus să-și schimbe serios programul. "Din păcate, sportul, exercițiile fizice, care sunt atât de importante pentru fiecare om în parte, sunt cele care suporta cea mai lungă amânare. Cât gresim… «Mens sana in corpore sano» este rețeta de succes a unei vieți frumoase și împlinite. Nu este un simplu citat bun de postat pe rețelele de socializare, ci sunt vorbe de care ar trebui să ne amintim în fiecare zi și să le lăsam să ne urmărească toata viața", spune Andreea.

Vedeta consumă o serie de alimente de care care te îngrași doar când le auzi numele: pizza, paste, chiar și ciocolată! "Sunt exemplul negativ pentru mâncat sănătos. Mănânc doar prostii. Am mâncat sănătos, după carte, doar în timpul sarcinii pentru că n-am vrut să risc sănătatea copilului. Nu prea am timp de masă. Dacă mi-e foame, mănânc orice şi nu sunt pofticioasă. Îmi dai pâine cu zacuscă, aia mănânc. Sunt abonată la borcanele cu Nutella, pe care le termin în două zile cu cozonac", a mai declarat aceasta pentru revista VIVA!.

+30 FOTO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
pierrecardin
pierrecardin  •  29 Septembrie 2019, 13:15

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close