GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Brunetă și provocatoare! Face show pe scenă, e extrem de sexy și încinge imaginația fanilor

Seya - Silvia Costache +14   FOTO
Seya - Silvia Costache

Articol de - Publicat duminica, 20 ianuarie 2019 09:00

Seya, pe numele real Silvia Costache, practică sportul cât de des poate, dar muzica e marea ei dragoste.

Brunetă și provocatoare! Cântă de la patru ani, iar prezența ei poate fi ușor remarcată. În vârstă de 21 de ani, Seya e nelipsită de pe marile scene internaționale. Face show, are un spectacol unic și a cântat în deschiderea concertului Rihannei din Kazahstan, dar și înaintea mai multor meciuri de fotbal.

Primul ei single, "Chocolata", lansat în septembrie 2015, are aproape 60 de milioane de vizualizări și i-a deschis uşile în lumea showbizului. "Am o mulțime de planuri legate de muzică. Urmează multe proiecte și surprize. Mă consider o persoană norocoasă, reușind să fiu la un nivel la care mulți artiști își doresc să ajungă", spune Silvia.

Chiar dacă "zboară" non-stop, din țară în țară pentru concerte, Seya nu lipsește din sala de sport. "Reprezintă un mod de viață sănătos și ajută la menținerea atât a minții, cât și a formei fizice! Sportul e extrem de important pentru mine. De obicei, merg la sală cam de trei ori, chiar și de patru ori pe săptămână. Recunosc că am un program superplin, dar sunt pasionată de sport. Îmi place să merg pe bicicletă de câte ori am ocazia, să alerg, să fac orice fel de mișcare. Din păcate, nu știu să înot sau să schiez. Mi-ar plăcea să învăț pentru că sunt genul de persoană care nu se abate de la extreme", spune Seya.

Seya - Silvia Costache +15 FOTO

Chiar dacă ajunge rar să tragă de fiare, artista are un antrenor personal: "El stă mereu lângă mine și mă corectează în caz că nu fac un exercițiu corect. Stă cu gura pe mine, mă zăpăcește și fac tot ce spune el. Am și un regim pe care-l urmez pentru că imaginea contează! Fanii și oamenii în general te scanează din cap până în picioare. M-am adaptat la mâncarea sănătoasă și mă simt foarte bine așa, chiar dacă sunt pofticioasă și aș mânca prăjituri, de la care mi-e foarte greu să mă abțin".

Citește și:

GALERIE FOTO Sunt woooow și-au "incendiat" internetul în 2018 » Ele sunt cele mai frumoase cinci artiste din România!  GALERIE FOTO Cele mai sexy artiste din industria muzicală din România » Pozele lor incendiare adună mii de likeuri

"Am mers la meciuri, chiar și la Derby de România, Steaua-Dinamo, pe Arena Națională. A fost foarte tare, atmosfera superinteresantă. Mai vreau!"
Seya, artistă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează