GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TRAFIC DE DROGURI

GALERIE FOTO Culturista sârboaică Olivera Ugoci, arestată în România! E implicată în scandalul cu droguri de 9 milioane de euro de la Vama Giurgiu

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 13:54

Trei persoane au fost reținute la punctul de trecere de la Vama Giurgiu, fiind surprinse în timp de Poliție când supravegheau o mașină care intenționa să transporte 750 de kilograme de cannabis în Ungaria. 

Printre persoanele reținute se afla și sportiva sârboaică Olivera Ugoci, care, alături de alți doi compatrioți, încercau să asigure transportul optim al drogurilor de 9 milioane de euro peste hotare, notează Pro TV. 

Olivera Ugoci are puternice legături cu lumea sportului: aceasta a câștigat nu mai puțin de 15 medalii în culturism, participând de-a lungul anilor la diferite concursuri. Fotografiile de pe rețelele de socializare confirmă că Olivera a luat parte la competițiile respective: 

+1 FOTO

Vezi și: 

GALERIE FOTO Dejana Živković, mai sexy ca niciodată! Ipostază răvășitoare pentru modelul care a înnebunit Serbia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează