GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROCESUL ETAPEI

FOTO Invitați de marcă, asistente sexy și analiza tuturor meciurilor » Imagini de colecție de la „Procesul Etapei”

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2019 14:16

„Procesul etapei” a fost unul dintre cele mai de succes talk-show-uri sportive din România.

Moderată de Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, emisiunea „Procesul Etapei” a debutat la ProTV, care atunci se numea Canal 31, în 1995. Show-ul a continuat la Antena 1 și GSP TV până în 2013, fiind una dintre cele mai apreciate.

Show-ul atrăgea prin invitații de marcă pe care îi avea în fiecare ediție, precum Gică Hagi, Gică Popescu, Adrian Mutu, Cristi Chivu, Ioan Becali, Cristi Borcea, Mihai Stoica, Dan Petrescu și alți fotbaliști și conducători cu renume care analizau toate meciurile etapei, dar și prin prezențele spectaculoase ale asistentelor din platou.

Iată o colecție cu cele mai tari imagini din platourile emisiunii

+39 FOTO

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
marius46
marius46  •  11 August 2019, 16:16

Ioanitoaia a contribuit din plin la distrugerea notiunii de intrecere sportiva transformand totul in circ indoielnic si de porost gust. Acum analizeaza cu competenta situatia fotbalului romanesc, nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase.

2065077733545728
Vasile Porumbel  •  11 August 2019, 16:05

Procesul Etapei va ramane in istorie doar pentru doua faze absolut monumentale: aia in care nea Traian Tomescu i-a strigat martial *** de luceafar al huilei:"Miroane, se strange latu', se strange latu'!" si..prin ideea foarte faina cu farsa jucata lui Nea Titi "am mereu telefonul deschis" Dumitriu..la care intreba cu lacrimile in cerul gurii: "Si eu ce fac acum, Mircea?". Atat. Restul a fost un spectacol ***, care a promovat toate *** din fotbalul romanesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristiano9ron
cristiano9ron  •  11 August 2019, 16:01

Gretos!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează