GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DIVERSE

GALERIE FOTO Marele Novak Djokovic, la recoltat cartofi! » Două campioane mondiale din România l-au imitat

Articol de - Publicat joi, 19 septembrie 2019 13:52

Novak Djokovic (1 ATP, 32 de ani), în Serbia, campioanele mondiale de canotaj, Ionela Cozmiuc și Maria Tivodariu, în România. Viața la țară, sau greutățile muncii de la câmp.

Liderul ATP, Novak Djokovic, a postat pe conturile sale de socializare câteva imagini din zilele petrecute acasă, în Serbia. Jucătorul de tenis nu a ezitat să-și ajute semenii la recoltatul cartofilor. 

„Mulţumesc pentru această experienţă trăită la Brzeće. Oamenii ăştia sunt buni, autentici, muncesc din greu. Inima mea e plină de amintiri din copilărie. Continui să mă întâlnesc cu oameni care au făcut parte din viața mea şi m-au ajutat să-mi trăiesc visul ca jucător de tenis. Le sunt foarte recunoscător și am luat și eu câțiva cartofi gratis, pentru efortul depus”, a scris Nole pe Facebook.

În același timp, mai la est, în Moldova, două campioane mondiale de canotaj, își ajută și ele familia la recoltatul de cartofi. Numai că la Costîna, în județul Suceava, nu e vorba de cartofi, ci de...barabule! Ionela Cozmiuc, componenta bărcii de dublu vâsle, dublă campioană mondială, dar și Maria Tivodariu, campioană mondială și europeană în barca de 8 plus 1, au intrat în vacanță, dar s-au gândit că e mai utilă o vacanță activă. Nu au ezitat să-și pună mănuși în mâini și să ajute la strângerea barabulelor.  

„Poza fashion la barabule! Ne bucurăm de vacanță”, a scis Ionela pe contul său de Facebook.

VEZI ȘI:

VIDEO&FOTO // Cristina Neagu și-a lansat documentarul despre viața ei » Imagini cutremurătoare din sala de operație: „Am plâns când am văzut filmul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10206359123857107
Lungu Dan  •  20 Septembrie 2019, 10:33

Nole tata,esti mare ,te iubesc.Campion mare,dar om si mai mare.Am auzit ca sponsorizeaza 2 locatii pentru oamenii strazii in Belgrad.Nu uita de unde a plecat,ca altii.! Sic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează