GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

Anglia U21 - România U21 2-4 // VIDEO Trei ediții speciale GSP LIVE » Reacții în direct din Italia, analize și intervenții telefonice exclusive

Costin Ștucan, la GSP LIVE
Costin Ștucan, la GSP LIVE

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2019 23:00

Costin Ștucan a revenit cu o nouă ediție GSP LIVE înaintea, la pauză și la finalul meciului Anglia U21 - România U21, scor 2-4, de la EURO 2019.

Vezi AICI totul despre Anglia U21 - România U21

Alături de invitații săi, jurnaliștii GSP Theodor Jumătate și Cristi Preda, Costin Ștucan a comentat fazele importante ale partidei, iar la finalul meciului, au primit reacții „la cald” din Cesena.

Emisiunea de dinainte de meci

 

 

Suntem GSP LIVE! Costin Ștucan, Cristi Preda și Theodor Jumătate analizează împreună partida „tricolorilor” de la Cesena. Vlad Nedelea și Răzvan Luțac, reporterii GSP în Italia, vin cu cele mai noi amănunte de la stadion. Scrie-ne părerea ta în comentarii și noi o vom citi în direct.

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Vineri, 21 iunie 2019

 

EMISIUNEA DIN PAUZA MECIULUI 

 

 

Suntem GSP LIVE! Anglia U21 - România U21, 0-0. Costin Ștucan, Theodor Jumătate și Cristi Preda analizează împreună prima repriză de la Cesena. Scrie-ne în comentarii și noi îți citim părerea în direct.

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Vineri, 21 iunie 2019

 

EMISIUNEA DE DUPĂ MECI

 

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează