GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Poveste incredibilă cu 4 rusoaice băgate în patul arbitrilor români FIFA: „Ia-o tu pe asta mai bătrână și lasă-mi-o mie pe asta mai tânără”

sursa foto: pixabay.com
sursa foto: pixabay.com

Articol de - Publicat marti, 25 februarie 2020 12:18

Dan Petrescu „Fibră”, fostul arbitru internațional în vârstă de 74 de ani, a a povestit în emisiunea GSP Live un episod petrecut în culisele de dinaintea unui meci din preliminariile Campionatului European. 

În mai 1991, brigada lui Dan Petrescu, formată din George Ionescu și Mircea Salomir, era delegată la un meci din preliminariile Campionatului European, dintre URSS și Cipru, scor 4-0. Dan Petrescu, arbitrul poreclit „Fibră”, a dezvăluit la GSP Live ce s-a petrecut în seara dinaintea acelei partide. 

Înainte de acest meci, arbitrii români au fost întâmpinați de către oficialii ruși cu ... prea multă ospitalitate. 

Dan Petrescu: „Dacă povestesc, divorțează soția de George Ionescu”

„Am o poveste dar nu pot s-o spun, e cu George Ionescu. Poate o să divorțeze soția de el, nu pot s-o spun. Înainte de meci, ne lăsaseră singuri într-un restaurant și la un moment dat, la o altă masă, au venit 4 fete. Eu zic «George, alege!». El îmi spune: «Mă Fibră, ia-o tu pe asta mai bătrână, că ai mai multă experiență și lasă-mi-o mie pe asta mai tânără»”, a povestit fostul arbitru internațional. 

Întrebat dacă episodul petrecut cu o zi înainte de meci i-a influențat prestația din meci, Dan Petrescu „Fibră” a spus: „Am arbitrat foarte bine a doua zi, nu am fost influențat de ceea ce s-a întâmplat cu o seară înainte” 

  • CINE E GEORGE IONESCU? Ionescu este arbitrul asistent care a anulat eronat un gol Stelei, în finala Cupei României din 1988, cu Dinamo. Din cauza acestei faze, steliștii au ieșit de pe gazon, la cererea lui Valentin Ceaușescu, iar trofeul a fost luat acasă de dinamoviști, dar a doua zi a fost acordat Stelei. După Revoluție, Cupa a rămas neatribuită.
EXCLUSIV VIDEO Poveste incredibilă cu 4 rusoaice băgate în patul arbitrilor români FIFA: „Ia-o tu pe asta mai bătrână și lasă-mi-o mie pe asta mai tânără”
Dan Petrescu, în timpul meciului în cauză, URSS - Cipru, 4-0

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Cutremurător! Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: „Au zis că a avut ceva la plămâni, dar pe certificatul de deces scria că suferise o lovitură masivă la cap”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (45)
maccsero
maccsero  •  26 Februarie 2020, 11:13

Săracul Ionescu, lui nu-i spuseseră că FC Ceașcă nu poate să piardă niciodată. Era ca echipa lui Saddam în Irak, dar bietul de el se credea la un meci de fotbal.

hhannibal
hhannibal  •  25 Februarie 2020, 22:16
Postat de hhannibal pe 25 Februarie 2020, 22:11

Gasiti faza pe youtubbe, a fost ofsaid clar! S-a aflat dupa revolutie ca l-a ajutat militia pe Ionescu asta, ***

Scuze, voiam sa zic ca n-a fost ofsaid!:))) A anulat golul aiurea!

hhannibal
hhannibal  •  25 Februarie 2020, 22:11
Postat de Daniel Irimescu pe 25 Februarie 2020, 20:06

A recunoscut balint ca era justificat ofsaid ul

Gasiti faza pe youtubbe, a fost ofsaid clar! S-a aflat dupa revolutie ca l-a ajutat militia pe Ionescu asta, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează