GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  POLITICĂ

Derapaj al lui Ilie Năstase, după ce Austria s-a opus aderării României la Schengen: „Continuatorul lui Hitler, cu apucături fasciste!”

Ilie Năstase
Ilie Năstase

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2022 10:36 / Actualizat luni, 12 decembrie 2022 11:29

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase (76 de ani), primul lider ATP din istorie, spune despre Karl Nehammer, cancelarul Austriei care s-a opus aderării României la spațiul Schengen, că „este continuatorul lui Hitler, are apucături fasciste”.

Năstase nu este de acord cu abordarea adoptată de mai multe persoane fizice și juridice, aceea de a boicota companiile austriace din România în semn de protest față de decizia politicienilor de la Viena.

Un astfel de boicot a fost anunțat chiar de clubul de fotbal Universitatea Craiova, dar și de fostul mare fotbalist român Ilie Dumitrescu.

Croații acuză, înainte de semifinala cu Argentina: „Este urât, sălbatic! Un titular argentinian s-a lăudat cu asta în fața colegilor de la echipa de club!”
ARGENTINA - CROAȚIA
Croații acuză, înainte de semifinala cu Argentina: „Este urât, sălbatic! Un titular argentinian s-a lăudat cu asta în fața colegilor de la echipa de club!”

În schimb, Năstase a propus „ruperea relațiilor diplomatice” cu Austria și a comis un derapaj la adresa lui Karl Nehammer.

Derapaj al lui Ilie Năstase, după scandalul „România în Schengen”

„E urât ce se întâmplă între țările astea. Credeam că oamenii care sunt împreuna de atâta timp, se ajută. Trebuie să se ajute între ei. Sunt mulți oameni care nu înțeleg treaba asta. 

Eu nu sunt de acord (n.r. - cu boicotul). De ce să-i pedepsim pe cei care sunt în România, pe privați? Trebuie să rupem relațiile diplomatice, părerea mea. Oamenii ăstia au investit în Romania, au băgat din banii lor, nu sunt banii Austriei.

Nu le iau partea austriecilor. Rupem relațiile diplomatice și le punem viza ca să vină și să își ia banii. Eu nu sunt de acord cu românii care își scot economiile din băncile cu conducere austriacă. Nu e normal, nu așa trebuie făcut. Trebuie să-i pedepsim diplomatic. Eu așa aș face, așa gândesc.

Ministrul lor e continuatorul lui Hitler, are apucături fasciste față de o țară despre care toată lumea din jurul lui spune ca a greșit. El nu înțelege asta. Totuși, să mai așteptăm. 

Am înțeles că se mai face o reuniune între țările europene pentru a-i convinge că au greșit. Nu-mi place atitudinea lor. Au zis că au greșit, dar că le pare rău?”, a precizat Năstase, conform Playsport

Citește mai multe știri de actualitate: 

Proaspăt revenit de la Mondial, Istvan Kovacs a primit meciul săptămânii în România!

Laurențiu Reghecampf a decis să vorbească, după ce au apărut zvonuri că pleacă de la Neftchi Baku: „Am avut o nouă întâlnire cu conducerea clubului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
atthur
atthur  •  13 Decembrie 2022, 07:52

***Ăștia din UE și ursulele și cancelarii și "***",cam toți care ne făceau "corupți ",se demonstrează ZILNIC că-s cel putin la fel,dacă nu mai rău!!!! Și atunci pentru ce nu avem și noi aceleași drepturi ???.Că partea cu "obligațiile " le avem din clipa 0!!!! Da,trebuie atacați, sabotati și desființati pe toare căile mincinoșii austrieci,care au dat "veto" că așa a vrut prostul ăla (sau așa l-o fi pus putin să vrea)***,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  12 Decembrie 2022, 20:25
Postat de istet10 pe 12 Decembrie 2022, 12:00

In ce consta derapajul? ***

Spuneam ca autorii nu au proprietatea termenilor. Nimic jignitor. Asisderea despre moderatori. Au carte putina.

elgabri
elgabri  •  12 Decembrie 2022, 19:30

Ilie ca protest te rog sa chemi toti ciorditorii si cersetorii din Europa sa vina in tara .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează