GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DERAPAJ

VIDEO Ilie Năstase, derapaj în stilul lui Giovanni » L-a jignit în direct pe Grigore Cartianu: „Ești un escroc și puți!”

Ilie Năstase (75 de ani) l-a jignit în direct pe jurnalistul Grigore Cartianu, în timpul emisiunii „Realitatea Sportivă”.
Ilie Năstase (75 de ani) l-a jignit în direct pe jurnalistul Grigore Cartianu, în timpul emisiunii „Realitatea Sportivă”.

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2021 20:44 / Actualizat duminica, 12 septembrie 2021 21:19

Ilie Năstase (75 de ani) l-a jignit în direct la TV pe jurnalistul Grigore Cartianu, în timpul emisiunii „Realitatea Sportivă”.

Relația dintre Ilie Năstase și Grigore Cartianu este una rece de mult timp, după ce jurnalistul a publicat o serie de articole privind modul în care fostul lider mondial a primit baza sportivă „Voința” de la statul român. Astăzi, „Nasty” a avut o nouă ieșire în decor la adresa jurnalistului, după ce în februarie îl numise „idiot”. 

Ilie Năstase, jigniri în direct la adresa lui Grigore Cartianu

Ilie Năstase a intrat în direct la „Realitatea Sportivă”, pentru a comenta succesul istoric obținut de Emma Răducanu la US Open. În momentul în care a observat că în studio se află și Grigore Cartianu, a răbufnit. 

„Nu intru! Văd că aveți un personaj acolo, nu discut. Doi neuroni are el, nu eu! Întrebați-l pe el, se pricepe și la tenis, și la fotbal, și la politică. Eu nu știu ce a făcut omul ăsta în viața lui, eu știu ce am făcut. Este un escroc care nu se spală. E murdar la gură, de ce îl aduceți? Eu să mă împac cu ăsta? Doamne ferește!”, a spus Ilie Năstase, la Realitatea Sportivă. 

VIDEO Intervenția lui Ilie Năstase 

Episodul reprobabil din această seară a adus aminte de cel în care Grigore Cartianu a fost jignit de impresarul Ioan Becali. „Tu puți, eu mă dau cu parfum de firmă!”, au fost cuvintele lui Giovanni în 2005, în timpul unei emisiuni transmise în direct pe B1 TV.

Citește și alte știri din tenis: 

Mats Wilander întoarce pe toate părțile jocul Emmei Răducanu » Câte turnee de Grand Slam o vede câștigând

Cristian Tudor Popescu atrage atenția, după triumful obținut de Emma Răducanu la US Open: „Vă spun ceva care n-o să vă placă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
radugon
radugon  •  13 Septembrie 2021, 16:04

Dacă toată lumea îl sfătuiește pe Cartianu să meargă la Baia Mare, de ce acest îndemn e considerat o jignire?

francescoli1974
francescoli1974  •  13 Septembrie 2021, 12:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

irefutabil
irefutabil  •  13 Septembrie 2021, 10:45

Nu l-am mirosit pe gregoire ecrivain. Dar cand 2 oameni iti spun ca esti beat, te duci la culcare :))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează