GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SUEDIA

La un pas de tragedie! O echipă de fotbal ar fi trebuit să se afle în avionul prăbuşit în Franţa » Motivul pentru care jucătorii au evitat în ultima clipă zborul

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 martie 2015 10:18

Echipa suedeză Dalkurd FF, din a treia ligă, ar fi trebuit să se afle în avionul companiei Germanwings, prăbuşit în sud-estul Franţei, însă conducerea acesteia a decis să schimbe planurile în ultimul moment, anunţă Mediafax. 

Dalkurd FF urma să revină în Suedia după un stagiu în Catalunia. Însă, ajunşi la aeroportul din Barcelona, jucătorii şi staff-ul tehnic au renunţat, deoarece distanţa de la Dusseldorf pînă în Suedia era prea mare. Astfel, jucătorii au cumpărat ultimele bilete disponibile la trei zbouri diferite, care urma să-i ducă la Zurich şi Munchen.

"Tuturor celor care au încercat să ne contacteze în ultimele ore le transmitem că sîntem acasă şi sîntem bine", a scris portarul Frank Pettersson pe Twitter.

"Ar fi trebuit să luăm acel avion. Erau patru avioane care plecau la acea oră şi care au zburat spre nord trecînd pe deasupra Alpilor. Patru avioane şi noi aveam jucători în trei din ele. Putem spune că am avut mult, mult, mult noroc", a afirmat directorul sportiv Adil Kizil pentru Aftonbladet.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
alexmirona
alexmirona  •  25 Martie 2015, 14:11
Postat de sorin13a pe 25 Martie 2015, 10:36

Inca o remarca:nu se poate sa fi declarat asa ceva suedezii,Düsseldorf este mult mai aproape de Suedia decat München sau Zürich. Deci un articol in stilul gsp FARA LOGICA!!!!!!!

Nu va repeziti asa!! Oficialul suedez s-a referit probabil la durata, nu la distanta. Daca de la Dusseldorf aveau legatura la Stockholm peste 5 ore iar de la Zurich si Munchen (aeroporturi mult mai mari, cu trafic mai intens) aveau legaturi la o ora, evident ca au preferat sa se intoarc in Suedia prin Zurich si Munchen.

sorin13a
sorin13a  •  25 Martie 2015, 10:36

Inca o remarca:nu se poate sa fi declarat asa ceva suedezii,Düsseldorf este mult mai aproape de Suedia decat München sau Zürich. Deci un articol in stilul gsp FARA LOGICA!!!!!!!

avetinevoiedegramatica
avetinevoiedegramatica  •  25 Martie 2015, 10:16

Inca un articol in care este reflectata logica de balta a celor de la GSP sau, in cel mai bun caz, lipsa de inspiratie in a scrie un articol coerent. Merg insa pe cocalarism si pro stie in ceea ce ii priveste pe babuinii din redactia aia. Continut articol - partea 1: echipa vroia sa se intoarca in Suedia. SUEDIA! Continut articol - partea 2: echipa isi ia bilete pana la urma la trei zbouri diferite, care urma să-i ducă la Zurich şi Munchen. ELVETIA SI GERMANIA! Logic, nu?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close