GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROIECT

VIDEO Fundația Olimpică Română și Ion Țiriac au lansat un program special » Copiii între 6 și 12 ani pot învăța fotbal gratuit

Astăzi a fost lansat programul „Școala de Fotbal Fundația Olimpică Română” // foto: GSP
Astăzi a fost lansat programul „Școala de Fotbal Fundația Olimpică Română” // foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 09 octombrie 2022 12:32 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2022 12:42

Astăzi a avut loc lansarea programului „Școala de Fotbal Fundația Olimpică Română”, în cadrul căruia copiii între 6 și 12 ani interesați de fotbal vor beneficia de antrenamente gratuite.

Programul a fost lansat de Fundația Olimpică Română și este destinat pentru 80 de copii, băieți și fete, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Primele înscrieri s-au făcut în perioada 4-9 octombrie, iar cursurile sunt programate zilnic, de luni până vineri, la Complexul Sportiv Ion Țiriac. Cei interesați se pot înscrie în continuare. 

Verstappen n-a înțeles nimic din finalul cursei: „Sunt campion? Ești sigur?” » Cele mai tari glume după confuzia din Formula 1
JAPONIA
Verstappen n-a înțeles nimic din finalul cursei: „Sunt campion? Ești sigur?” » Cele mai tari glume după confuzia din Formula 1

A fost lansat programul „Școala de Fotbal Fundația Olimpică Română”

Programul început în această lună se va întinde până în martie 2023. Copiii se vor antrena pe terenul de fotbal din cadrul Complexului Sportiv Ion Țiriac, sub îndrumarea antrenorilor Marius Bâtfoi (32 de ani) și Bogdan Stelea jr (31).

Primul, fost atacant, a jucat la FCSB, CS Otopeni, Dunărea Galați, Chindia și CSA Steaua, iar Bogdan Stelea jr., fost fundaș stânga, la Dinamo, Sportiv, CS Otopeni și FC Voluntari, printre altele.

„Scopul acestui proiect este inițierea copiilor în fotbal, unul dintre cele mai îndrăgite sporturi la nivel național, indiferent dacă ne referim la sport de agrement sau de performanță.

Cu siguranță antrenamentele din cadrul Școlii de Fotbal a Fundației Olimpice Române vor reprezenta baza unui stil de viață activ și a colaborării la nivel de echipă”, a spus Ion Țiriac despre programul Fundației Olimpice.

Este un proiect foarte important pentru bucureșteni în primul rând, un proiect în primul rând, ceea ce nu se mai găsește în ziua de astăzi. Avem de gând să dezvoltăm sportul, să-i ajutăm pe copii, să-i scoatem din casă. Înscrierile continuă și de săptămâna viitoare, îi așteptăm la fotbal.

- Marius Bâtfoi 

Am făcut fotbal și îmi place sportul rege, vreau să ajut copiii să facă sport, să iubească sportul și fotbalul în general. Trebuie răbdare în primul rând. La început e greu, dar apoi, ușor-ușor, va fi mai ușor.

- Bogdan Stelea jr. 

Mai multe știri de actualitate: 

Max Verstappen câștigă Marele Premiu al Japoniei și devine campion mondial în Formula 1 pentru al doilea an consecutiv!

Ce trebuie să facă jucătorul de la FCSB pentru a nu fi dat afară de Becali: „Să înțeleagă asta”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează