GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONDAMNARE

„Mario Iorgulescu nu va face nici măcar o zi de pușcărie” » Declarație incredibilă, după pronunțarea sentinței de 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LPF.
Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LPF.

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2023 09:55 / Actualizat sambata, 11 februarie 2023 10:20

Florin Durgheu, unul dintre avocații lui Mario Iorgulescu, vine cu o ipoteză șocantă, după ce fiul șefului LPF a fost condamnat vineri, în primă instanță, de Tribunalul București, la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare (DETALII). În 2019, Iorgulescu jr. a cauzat un accident mortal, fiind drogat și beat la volan. El se află în prezent în Italia. 

Potrivit lui Florin Durgheu, Mario Iorgulescu nu va petrece nicio zi în spatele gratiilor, deoarece autoritățile italiene ar fi respins definitiv solicitarea autorităților române de emitere a mandatelor europene de arestare. 

Discurs dur la adresa lui Mutu și a jucătorilor: „Nu am văzut niciodată așa ceva! Adi nu a fost inspirat când a decis să-l titularizeze”
RAPID - FCU CRAIOVA 1-2
Discurs dur la adresa lui Mutu și a jucătorilor: „Nu am văzut niciodată așa ceva! Adi nu a fost inspirat când a decis să-l titularizeze”

Florin Durgheu: „Autoritățile române nu și-au pus problema că Mario Iorgulescu este o persoană bolnavă”

„Autoritățile italiene au respins în mod definitiv mandatele europene de arestare și au constatat că Mario suferă de acele probleme psihice. 

Autoritățile române nu și-au pus problema că Mario chiar este o persoană bolnavă. Dacă nu ar fi, nu ar sta internat într-o clinică de psihiatrie din Italia cât timp are rezidență în Italia, iar familia deține o proprietate la Milano. Niciun om sănătos la cap nu stă internat la psihiatrie în condițiile în care are apartament la Milano!

De fapt și de drept, și dacă i-ar fi doi ani, cinci ani sau 35 de ani, e absolut egal, deoarece Mario Iorgulescu nu va face nicio zi de pușcărie, autoritățile Italiei respingând definitiv solicitarea autorităților române de emitere a mandatului european de arestare. 

Și din perspectiva asta era normal să avem parte de o abordare corectă, să nu se țină seama că Mario Iorgulescu este fiul președintelui LPF, care de fapt a fost ținta și prin fiu au vrut să lovească în domnul Iorgulescu. Asta se vede evident, din avion”, a declarat Florin Durgheu, potrivit Prosport. 

Datele cheie din dosarul lui Mario Iorgulescu, fugit în Italia + Mai are o condamnare cu executare 

  • La două săptămâni de la accidentul din 2019 în care a provocat decesul unui bărbat, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.
  • Expertiza tehnică a relevat faptul că în momentul impactului Mario Iorgulescu conducea cu o viteză aproximativă de 240 km/h.
  • Mario Iorgulescu a consumat cocaină în ziua accidentului, conform expertizei medicale. În momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de decedat, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.
  • Sub influența alcoolului și a halucinogenelor, Mario Iorgulescu a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.
  • Pe numele lui Mario Iorgulescu există un mandat de arestare și pentru alt caz. În 2021, fiul președintelui LPF a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.
  • Tribunalul București a decis vineri, 10 februarie, că Mario Iorgulescu trebuie să execute 15 ani și 8 luni de închisoare. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

Citește și: 

Adrian Mititelu anunță ce urmează pentru ultrașii lui FCU Craiova: „A fost o chestiune de moment”

Primarul Pandele: finul lui Gigi, „mielușelul” CFR-ului! Cum s-a comportat FC Voluntari cu cele două pretendente la titlu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
garybusy
garybusy  •  12 Februarie 2023, 14:15
Postat de gabistefura pe 11 Februarie 2023, 19:07

Pușcărie pe viață și acestui mișel….

acum sincer,de ce sa faca puscarie avocatul tinand cont ca spune adevarul.ca voi naivi ati crezut ca iorgulescu o sa faca puscarie este altceva. dar realitaeta este ca nu o sa faca nicio zi de parnaie. sunt 99% ca voi ati fost si aia care in 2017 sustineati justitia din Romania. acum luati cu panine. asta este ce ati sustinut voi in 2017.

tristan
tristan  •  12 Februarie 2023, 12:32

In Italia daca dai banul unde trebuie se rezolva totul

alexsandu6
alexsandu6  •  12 Februarie 2023, 12:30

E unu care a omorat 3 oameni si nu a facut o zi de puscarie si rade de noi in fiecare miercuri la prima tv

Vezi toate comentariile (58)
Comentează