GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROBLEME PENTRU BORCEA

Nu doar Dosarul Transferurilor îi dă bătăi de cap » Cristi Borcea, executat silit de Fisc!

Articol de GSP - Publicat marti, 04 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 martie 2014 16:11

Cristi Borcea are probleme în afaceri.

ANAF a publicat un anunţ de vînzare a unor bunuri aparţinînd firmei Crimbo Gas International, unde fostul acţionar de la Dinamo deţine 50% din capitalul social, pe numele mamei sale.

Potrivit Capital, Fiscul îi vinde lui Borcea un teren în suprafaţă de 298 mp, la un preţ de pornire al licitaţiei 3.900 lei şi un teren în suprafaţa de 9.248 mp, la un preţ de pornire al licitaţiei de 150.975 lei. De asemenea, ANAF a scos la vînzare mai multe bunuri mobile deţinute de Crimbo Gas.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
thedronius
thedronius  •  04 Martie 2014, 17:37

Lasa ca ii ramane saormeria din Miami ca p-aia nu poate anafu sa i-o ia :)))

ainraymon
ainraymon  •  04 Martie 2014, 17:19

O sa-i rog pe cei de la fisc sa-i lase bani, macar pentru un trabuc!!! Tare as mai vrea sa vad cum il fumeaza si pe acesta pe ritmuri de Shakira!!!

supersolo
supersolo  •  04 Martie 2014, 16:44
Postat de red.blue.warriors pe 04 Martie 2014, 14:01

Ce ma iti este dor de vremurile cand nu puteam aveam si noi dreptul la o opinie si ne ridica Anghelache de acasa noaptea daca aveam curajul sa vorbim ? Sau ai uitat ca a fost comandant de unitate de securitate?

bah ...Anghelache a fost in constaspionaj domeniu industrial...a recunoscut chiar el asta ...si e mandru...si are si de ce ....nu avea treaba cu suporterii lui Dinamo...nici cu oamenii corecti...avea ce avea cu aia care tradau interesele intreprinderilor , fabricilor si institutele de cercetari romanesti de la acea vreme ...si daca recunosti sau nu si tu ai fi vrut sa faci ceea ce a facut el la vremea respectiva ...adica inainte de 1989....daca facea ceva ilegal era alungat...inchis ...sau emigra chiar el ...la fel ca multi altii din bransa ...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează