GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CSM PLOIEȘTI

O handbalistă de 13 ani îl acuză pe medicul de la CSM Ploiești: „Ne dădea jos pantalonii, ne băga mâna în chiloți și ne apăsa acolo!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 17:16

Asistentul medical al echipei de handbal feminin CSM Ploiești este acuzat că pipăie fetele minore ale grupelor de junioare. 

Una dintre sportivele de 13 ani a povestit despre comportamentul total deplasat al asistentului Viorel Dohotaru. 

„La un meci, când am fost cu fetele mari, ele s-au dezbrăcat și au intrat în duș. Eu am zis că o să fac acasă. M-a oprit și mi-a zis că dacă nu intru la duș, nu mai joc. M-a luat de mână și m-a obligat. A trebuit să intru în chiloți și prosop, iar el a intrat să verifice dacă mă spăl. 

Aceste faze au continuat. Ne făcea masaj pe fese, spunea că ăsta e masajul. Ne controla dacă ne-a venit menstruația: ne dădea jos pantalonii, ne băga mâna în chiloți și ne apăsa acolo! Fetele nu doreau să facă duș cu el de față și asta era scuza lor, iar doctorul zicea că le verifică”, a declarat fetița de 13 ani pentru ziarulincomod.

Poliția județului Prahova se va autosesiza și va demara o anchetă. Și clubul CSM Ploiești, prin directorul Cristi Nica, a luat măsuri. Viorel Dohotaru a fost exclus de la echipa de fete.  

Citește toată povestea pe Libertatea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  30 Septembrie 2019, 10:39
Postat de vladutz13 pe 29 Septembrie 2019, 23:00

In mod normal pt asa ceva ar trebui sa ia vreo 10 ani de inchisoare, la noi insa nu o sa se intample nimic

Daca este adevarat si nu doar o fantezie...

vladutz13
vladutz13  •  29 Septembrie 2019, 23:00

In mod normal pt asa ceva ar trebui sa ia vreo 10 ani de inchisoare, la noi insa nu o sa se intample nimic

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close