GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TRAGEDIE

O nouă dramă în familia lui Ovidiu Hațegan. Tatăl „centralului” din Arad a murit în această dimineață

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2022 11:42 / Actualizat joi, 12 mai 2022 11:50

Medicii spitalului din Arad l-au anunțat astăzi pe Ovidiu Hațegan că tatăl acestuia a decedat la vîrsta de 77 de ani. 

Din informațiile ziarului, Romică Hațegan, tatăl arbitrului, suferea de o boală grea și era de mai multe săptămâni în spital, după ce a fost internat în stare critică. S-a aflat sub monitorizare medicală permanent, la terapie intensivă, după ce suferise și un accident vascular cerebral. 

Dumnezeu să-l odihnească!

Și-a pierdut mama în timpul unui meci

Delegat la partida Olanda - Germania (2-2) din Nations League, din noiembrie 2018, Hațegan a primit o veste cumplită la pauza meciului. Atunci a aflat că mama lui murise.

"Am văzut că am două apeluri nepreluate, mi-am dat seama că ceva nu e în regula. Am sunat și am aflat ce s-a întâmplat. Am început să plâng, am vorbit cu Roberto Rosetti, mi-a zis că e alături de mine. M-a susținut, au contat foarte mult vorbele lui. Mi-a zis să intru pe teren și s-o fac pentru memoria mamei mele. Așa s-a întâmplat, știu cât de mândră era de mine”, a povestit Ovidiu într-un interviu pentru UEFA. La finalul meciului, Van Dijk a văzut că Hațegan a început să plângă pe teren și a venit să-l îmbrățișeze. Imaginile au făcut rapid înconjurul lumii.

Ovidiu a fost operat de urgență după un infarct

Pe 28 martie, Ovidiu Hațegan a fost operat de urgență la Timișoara, după a simțit dureri puternice în zona pieptului. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce arbitrul terminase antrenamentul fizic pe care-l face în fiecare zi. Acesta a decis să se prezinte la Camera de Gardă a spitalului din Arad pentru un consult, pentru că durerile puternice persistau. După un control, medicii i-au comunicat arbitrului că a suferit un infarct și a fost transportat de urgență la Timișoara. Hațegan a intrat imediat în sala de operații, iar doctorii i-au montat un stent.

CITEȘTE ȘI

Situație incredibilă în play-out: cu o etapă înainte de final, clubul ar trebui exclus din campionat! Decizia luată la Comisii
DEPUNCTĂRI
Situație incredibilă în play-out: cu o etapă înainte de final, clubul ar trebui exclus din campionat! Decizia luată la Comisii
Mihai Iosif, dezvăluiri tari: ce se întâmpla când intra Fane Iovan în restaurant + Antrenorul care l-a „atins”: „A oprit liftul și mi-a dat doi, trei pumni!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Mihai Iosif, dezvăluiri tari: ce se întâmpla când intra Fane Iovan în restaurant + Antrenorul care l-a „atins”: „A oprit liftul și mi-a dat doi, trei pumni!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
traian_v
traian_v  •  12 Mai 2022, 15:11

Un gand bun si urari de multa putere sa treci si peste asta. Sa iti dea Dumnezeu sanatate, pe teren si in afara lui, cum o fi sa fie.

1093681493975751
Radu Georgescu  •  12 Mai 2022, 14:37

Ovidiu, sa iti dea Dumnezeu putere sa treci si peste acest necaz! Si sa iti dea putere sa te faci bine si sa revii, daca doresti pe teren. Fotbalul romanesc are nevoie de tine!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close