GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

Padbol, sportul cu cea mai rapidă dezvoltare la nivel mondial, “importat” la noi doar din 2015, a făcut sâmbătă un show de zile mari, la clubul din parcul Herăstrău

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 14:50

Sportul-spectacol atrage din ce in ce mai multi impatimiti ai sportului. La evenimentul aniversar au luat parte nume importante sportul romanesc, din fotbal, fotbal-tenis, ba chiar si din Padel.

Muzica, MC, tort, sampanie, confetti, au fost cateva dintre ingredientele atmosferei deosebite, pe fondul carora a ridicat show-ul la fileu gasca nebuna formata din Ionut Mazilu si Marius Nae, fosti coechipieri la Sportul, versus echipei formate din antrenorii Ilie Stan si Marin Duna. Strategia de joc a fost sub semnatura antrenorului Gigi Multescu, cu experienta la Padbol de la alte evenimente.

“Este ceva deosebit pentru noi, pentru ca, facand numai fotbal, aici sunt reguli noi, care pe noi, fotbalistii, chiar ne motiveaza de multe ori. Padbol este foarte bun la nivel de junori, pentru ca aici dezvolti tehnica, lovirea mingei, biomecanica”
Ilie Stan, antrenor de fotbal

“Este un sport al viitorului! Este foarte interesant, un sport in aer liber, ne place sa ne intalnim aici la un joc cu fostii colegi. Am putea sa il introducem si ca antrenament complementar la fotbal, pentru jucatorii din ziua de azi este foarte bun. Aici isi imbunatatesc tehnica, padbol este un sport in care trebuie sa stii sa lovesti foarte bine mingea, cu mai multe laturi ale piciorului, si sunt convins ca i-ar ajuta foarte mult”
Marin Duna, antrenor de fotbal

“Este nevoie de multa viteza de reactie! La Padbol se dezvolta viteza de gandire, de executie, de deplasare. Este foarte bun ca antrenament pentru fotbalisti, ca sa nu mai vorbim in scoli, la copii. Este un sport intens, cu multa variatie in joc”
Gheorghe Multescu, antrenor de fotbal

Dupa meciul “gastii nebune”, cuplul antrenorilor a fost provocat la padbol de chiar catre campioanele mondiale si europene la fotbal-tenis, Ane Maria Gherghel si Flori Chiar, care au venit insotite de presedintele Federatiei de Fotbal-Tenis, Frederico Tavares.

“Padbol este o experienta buna si chiar vad un viitor foarte promitator. Avem o colaborare stransa cu Asociatia Romana de Padbol, in persoana dnei Gherghisan Elisabeta, si avem ganduri foarte serioase si constructive atat in prezent, cat si in viitor. Intentionam sa ne prezentam in toamna la Campionatul Mondial de Padbol din Uruguay cu echipe bine pregatite, cu care sa ne batem pentru titlu
Frederico Tavares, Presedintele Federatiei de Fotbal-Tenis

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează