DIVERSE  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Romeo Surdu îi răspunde lui Cristi Bud: „A înțeles greșit situația, nu era un om de echipă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2020 15:26

Fostul fotbalist Romeo Surdu, în vârstă de 36 de ani, a fost la GSP Live și a vorbit despre conflictul dur pe care l-a avut cu un alt român, Cristi Bud (34 de ani), început în perioada când au evoluat la Milsami Orhei. 

  • CONTEXT: Scandalul a izbucnit după ce Bud a părăsit formația din Moldova, acuzându-l pe Surdu că el este cel care l-a „săpat” și l-a alungat de la club. Și nu doar pe el, și pe ceilalți români care au fost acolo.
  • După cearta de la Milsami, aceștia s-au reîntâlnit ca adversari în Liga 1, într-un CFR Cluj – ASA Târgu Mureș. A fost suficientă o șicană din partea lui Surdu, apoi Bud l-a scuipat. Arbitrul nu a văzut faza și Bud nu a fost sancționat.

VIDEO Surdu vorbește despre conflictul cu Bud

„El s-a separat de mine, el a înțeles greșit situația. După discuția care a fost am vrut să-l dau în judecată. Eu nu eram președinte acolo ca să-l dau afară pe Cristi, eram doar căpitanul echipei și vedeam interesul echipei. Nu interesul personal. Sunt două lucruri diferite și cu asta se spune totul. El nu era un om de echipă.

Antrenorul a venit la mine și m-a întrebat cu cine vreau să joc în atac și mi-a explicat ce sistem ar vrea să folosească. El nu este un fotbalist care poate să facă pressing, să alerge, iar antrenorul așa voia să joace. Apoi antrenorul mi-a spus că va fi nevoit să-l scoată pe Cristi. După i-am povestit lui Bud asta în față și s-a supărat”. 

„El pentru mine a fost o motivație. Ne duelam unul cu altul și concuram la goluri. Asta ne-a adus câștigarea campionatului la Milsami, rivalitatea dintre noi doi. Dar era doar pe plan sportiv. După s-a format și pe plan personal, iar eu nu am acceptat” 
-Romeo Surdu la GSP Live

PORNEȘTE-ȚI NOTIFICĂRILE PENTRU A URMĂRI ÎN DIRECT EMISIUNEA GSP LIVE

  • Pasul 1: Intră pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor
  • Pasul 2: Click pe secțiunea ”Clipuri Video”
  • Pasul 3: Accesează orice clip disponibil
  • Pasul 4: Apasă pe cele trei puncte din colțul din dreapta al ferestrei
  • Pasul 5: Apasă pe butonul „Pornește notificările despre clipuri video în direct”

Citește și alte știri de la GSP Live: Detalii despre fiica lui Putin, pe care a fost testat vaccinul anti-COVID. Ce s-a aflat despre Maria
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Semifinale CM Snooker
Eurosport
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
21:00 Snooker
Semifinale CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Leipzig - Atletico Madrid
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1