GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

VIDEO Roxana Nemeș, din Playboy la Survivor, alături de Cătălin Moroșanu: „Mă trezesc la 6 dimineața ca să ajung la sală"

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 08:52

Superba Roxana Nemeș face parte din noul sezon Survivor 2021. Sunt două echipe care se înfruntă, iar Roxana este în Echipa Faimoșilor, alături de Cătălin Moroșanu. 

  • Cele două echipe se vor înfrunta în junglă, în Republica Dominicană, iar emisiunea va fi transmisă la Kanal D;
  • Echipa Faimoșilor: Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță, Cosmin Stanciu, Amna, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Majda, Jador și Simona Hapciuc.
  • Echipa Războinicilor: Marilena Cuciurean, Giogiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Sorin Pușcașu, Albert Oprea, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.


roxana nemes 2 +50 FOTO

„Motivul pentru care particip la Survivor România este acela de a-mi depăși limitele. Consider că este o competiție din care voi învață multe, atât ca om, cât și ca artist. Este o provocare, sunt și foarte curioasă 

până unde pot să ajung. Mă știu că fiind un om care da ce are mai bun, sunt ambițioasă. Cred că mă voi adapta destul de ușor condițiilor de acolo, dar vom vedea la față locului… Sunt foarte curioasă, încântată și emoționată, de abia aștept să ajungem acolo și să trăim această experiență unică în viață. Cred că te întărește, te maturizează, te ajută să îți dai seama ce contează cu adevăra în viață. Înveți să te bucuri de fiecare clipă, să depășești mai ușor obstacolele. Toate aceste lucruri le vom învață odată cu această provocare. Vreau să îmi demostrez mie cât de puternică sunt!”
Roxana Nemeș despre experiență care o va aștepta pe Kanal D în Republica Dominicană

Roxana Nemeș, noua Gina Pistol a României, pasionată de sport

Roxana Nemeș a făcut senzație cu pozele senzuale postate din vacanța din Insulele Bermude, acolo unde a stat la soare pe yacht-uri de lux și a făcut sporturi nautice

Roxana a pozat în Playboy și era considerată noua Gina Pistol a României.

roxana nemes 32 +50 FOTO

Superba blondă de 30 de ani întoarce privirile în orice moment, are sute de admiratori, iar fanii i-au invadat rețelele de socializare cu likeuri și inimioare. Vedeta nu neglijează sportul și este nelipsită din sala de fitness, acolo unde are antrenamente bine puse la punct.

„Mie îmi place foarte mult sportul și de foarte multe ori mă trezesc de dimineață foarte devreme să merg la sală. Sunt matinală, nu mi-e foarte greu.

Sunt zile când ajung în sală de la 6 dimineața pentru că îmi dă un tonus foarte bun. Nu prea țin diete, dar mă bucur foarte mult că am ajuns la un echilibru. Îmi cunosc foarte bine corpul și asta e un lucru foarte important. Când simt că mi-e foame mănânc puțin. Îmi permit să mănânc la orice oră”, spune Roxana.

Artista a făcut senzație și în cea mai recentă vacanță. A stat la soare pe yacht-uri, dar nu în România, ci în Insulele Bermude. Acolo și-a petrecut vacanță, a făcut sporturi nautice, dar a jucat și golf.

roxana nemes 42 +50 FOTO

„Toată viața am făcut sport! Îmi dă o stare foarte, foarte bună. Am avut și antrenor personal care îmi zicea ce trebuie să fac, dar erau momente când mă lasă să fac și ce voiam eu. Se uita la starea mea de spirit de la antrenament și avem ședințe intense și foarte bine constuite”, mai declară vedeta.

Alexander Florescu a antrenat zeci de fotbaliști din Liga 1, dar și pe Roxana.

„Reușește să-și mențină silueta prin sport și prin faptul că ține cont de anumite principii în alimentația sa. E foarte rezistentă în sală și face exerciții la nivel avansat. Face exerciții care conțin izometrie și repetări normale, fără greutate, urmate de exerciții funcționale, dar și cardio pentru ca astfel să își tonifieze mai repede tonusul muscular”, dezvăluia antrenorul pentru Libertatea. 

„Mănânc zilnic dulciuri, dar nu mănânc o ciocolată întreagă. Nu mi-am impus să nu mănânc mai mult, dar m-am obișnuit cu puțin. Îmi place să alerg, să trag tare la sală și asta mă ajută foarte mult”
Roxana Nemeș, artistă

Citește și:

 GALERIE FOTO Moldoveanca obsedată de fitness, pe care toți o compară cu Mădălina Ghenea: „E varianta îndrăzneață”

 

 

 

My stage for two weeks! ☀️

Publicată de Roxana Nemes pe Luni, 22 iulie 2019

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
mosierul
mosierul  •  11 Ianuarie 2021, 16:34

....legenda spune că mulți au crezut că se trezește la 6 dimineață, ca să mulgă vacile..!!!

steaua1986.
steaua1986.  •  11 Ianuarie 2021, 09:05

Se uita cineva la prostiile alea?

cornelconasu
cornelconasu  •  07 August 2019, 12:47

Nu ne spuneți și din ce trăiește (în lux), pitzipoanca asta ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează