GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDAL SEXUAL

Scandal în Ungaria » Un fost campion olimpic filmat la o orgie pe un yaht: și-a dat imediat demisia din funcția de primar

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 14:27

Zsolt Borkai, primar al orașului Gyor și fost campion olimpic, și-a dat demisia după ce a fost filmat în cadrul unei orgii pe un yaht.

Zsolt tocmai fusese reales primar al unuia dintre cele mai mari orașe din Ungaria, însă scandalul sexual în care a fost implicat a afectat scorul partidului din care face parte în alegerile locale de luna trecută.

Fostul campion olimpic face parte din Fidesz, partid condus de premierul Viktor Orban, cunoscut pentru valorile familiale și creștine.

Borkai a susținut că a plătit pentru excursie, însă a catalogat acuzațiile drept minciuni, deși nu a negat că ar fi făcut sex pe yahtul în care a fost surprins.

Scandal în Ungaria » Un fost campion olimpic filmat la o orgie pe un yaht: și-a dat imediat demisia din funcția de primar

Zsolt Borkai a cucerit medalia de aur la gimnastică în 1988 la Jocurile Olimpice de la Seul. 

Citește și:

Scandal SEXUAL URIAȘ în ziua meciului Poli Iași - FCSB » Dezvăluiri incendiare, interzise minorilor, despre președintele echipei: "Am făcut-o în trei cu el și soția lui! A durat ceva, a fost lung"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează