GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CUPA CENTENARULUI

Spectacol pe Arena Națională la Cupa Centenarului. 3500 de copii s-au întrecut în cel mai mare turneu de fotbal pentru juniori al țării

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 21:51

Peste 3500 de copii care au alcătuit 227 de echipe din România și Republica Moldova s-au întrecut într-un turneu grandios, disputat pe Arena Națională.

Puștii cu vârste între 6 și 10 ani au participat la Cupa Centenarului, eveniment organizat de Compania Municipală Sport Pentru Toți în parteneriat cu Stelele Viitorului și Inter Bucharest.

La acest supereveniment au asistat mai multe personalități printre Care și Mirel Rădoi alături de stafful său de la U21, de asemenea Miodrag Belodedici și Mircea Bornescu au venit și ei pentru a-i susține pe micii fotbaliști.

Alexandru Tudor, cel mai experimentat arbitru român aflat încă în activitate, a condus câteva dintre aceste jocuri. La eveniment au putut fi văzuți și câțiva foști importanți jucători di Liga 1.

Cristian Ciocoiu, Dan Lăcustă, Vali Badea sau Silviu Bălace au pregătit formațiileFC Bacău, SC Dani Coman, Young Steaua Alexandria și Galaxy Timișoara.

Evenimentul a avut loc în perioada 29 octombrie și 1 noiembrie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează