GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

VIDEO Mihai Teja a fost invitat la GSP Live » Totul despre lupta din Liga 1, relația cu Gigi Becali și trecutul său dinamovist

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 09:01

Mihai Teja (41 de ani), antrenorul lui FC Voluntari, a fost invitatul de miercuri dimineață de la GSP Live. Tehnicianul ultimei clasate din Liga 1 a venit să dezbată alături de Costin Ștucan cele mai importante subiecte din fotbalul românesc.

În plină ascensiune pe banca „lanternei roșii” din Liga 1, alături de care a obținut 9 puncte din 12 posibile în 2020, Mihai Teja a explicat modul în care încearcă să salveze Voluntariul de retrogradarea în liga secundă. 

Teja a vorbit și despre aventura sa de la FCSB, despre relația cu Gigi Becali și scurta perioadă petrecută în funcția de antrenor principal al lui Dinamo.

În plus, tehnicianul a făcut dezvăluiri neștiute despre sindromul Wolff Parkinson-White, boala care l-a împiedicat să-și continue cariera de jucător. 

GSP LIVE // Emisiunea integrală cu Mihai Teja

Mihai Teja a antrenat de-a lungul carierei la Universitatea Cluj, naționala U21 a României, Dinamo, Pandurii, Gaz Metan Mediaș, FCSB, Poli Iași și FC Voluntari.

VIDEO // Flash News. Aici sunt toate calculele pentru play-off:

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Frații Stoica au comentat KO-ul încasat de Slavko Perovic: „N-a simțit nimic. A avut noroc”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează