GSP SPECIAL  »  GARFIELD  »  DVD CU GAZETA

Aventurile lui Garfield vin în premieră în România » Motanul înnebunit după lasagna

Garfiel îi aşteaptă pe copii în caravană: Piteşti (16 octombrie), Timişoara (22 octombrie), Drobeta Turnu Severin (23 octombrie)
Garfiel îi aşteaptă pe copii în caravană: Piteşti (16 octombrie), Timişoara (22 octombrie), Drobeta Turnu Severin (23 octombrie)

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2011 11:38

Începînd de azi veţi face cunoştinţă cu Garfield, eroul copiilor din întreaga lume, şi pasiunile sale

Aşteptarea a luat sfîrşit! Cel mai faimos motan din lume vine pe DVD, în premieră, şi în România, numai cu Gazeta Sporturilor. Începînd de azi, în fiecare luni găsiţi la chioşcuri împreună cu ziarul, la preţul de 11,99 lei, cinci DVD-uri cu peripeţiile lui Garfield.
În primele cinci episoade de azi, copilul tău va face cunoştinţă cu personajele din jurul simpaticului motan. Jon Arbuckle este stăpînul uituc şi, de multe ori, neîndemînatic, în timp ce Odie este prietenul canin şi loial al lui Garfield.

Pisoi de Cartea Recordurilor
Cel care se află însă mereu în centrul atenţiei este nimeni altul decît motanul roşcat. Morocănos, mereu cu un pas înaintea ceasului deşteptător, Garfield are o mare pasiune: mîncarea. Lasagna mai exact! Pe care o primeşte chiar şi la ziua sa de naştere în loc de tort cu lumînări.

El iubeşte televizorul şi să îl tachineze pe Odie. Pe care încearcă să-l salveze atunci cînd acesta intră în bucluc. "Este un om în pielea unui motan". Aşa a fost caracterizat Garfield de către Jim Davis, americanul care i-a dat viaţă în 1978 în benzile desenate. De atunci, Garfield a ajuns să fie urmărit zilnic de peste 260 de milioane de oameni de pe glob. Record în Guinness Book!

Participă la concurs!
Gazeta Sporturilor aduce împreună cu DVD-ul Garfield un super-concurs pentru cei mici! Decupează un talon din această pagină, completează datele personale şi seriile unice de pe cel puţin 4 dintre cele 5 DVD-uri Garfield achiziţionate şi intră în cursa pentru premii! Regulamentul concursului se află pe www.gsp.ro în secţiunea gsp-special/garfield.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mako
mako  •  15 Octombrie 2011, 16:50

nice,bravo in sfarsit ceva cool

Vezi toate comentariile (1)
Comentează