GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  MITICĂ LA BRUTĂRIE

Campania "Mitică la brutărie" continuă » ”O generaţie întreagă de fotbalişti suferă din cauza voastră”

Campania ”Mitică la brutărie” continuă
Campania ”Mitică la brutărie” continuă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 aprilie 2012 13:18

Suporterii continuă să-i conteste vehement pe şefii fotbalului românesc în campania Gazetei "Mitică la brutărie". Oamenii compară fotbalul nostru cu o societate comercială aflată în pragul falimentului şi spun că a sosit momentul concedierii managerilor generali Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu pentru incompetenţă.

INTRĂ ŞI TU ÎN CAMPANIE

Gheorghe Alexandru: Fata de dragomir are plusul ca a fost un fotbalist bun. Degeaba insa ca a stricat tot ba si mai rau s-a dicreditat total prin ce a facut ca presedinte F.R.F. si lumea isi v-a aduce aminte de el doar prin raul care l-a facut!

Mihnea: Mitica, ai stricat fotbalul! Tu si cu Mircea Sandu sunteti cei mai mari mafioti! Faceti totul pentru bani! Toate benerele afisate pe stadioane impotriva voastra, le meritati! Daca nu faceati toate aceste prostii si abuzuri, lumea era linistita....RUSINE! Imi doresc sa plecati toti de la federatie!

Markus: Pentru ca distrugi fotbalul romanesc care are un potential foarte mare...pentru ca o generatia intreaga de fotbalisti sufera din cauza ta...pentru ca echipa nationala cu care s-au mandrit miloane de romani in trecut e la pamant

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
lukasoil17
lukasoil17  •  14 Mai 2012, 00:30

la puscarie!

lukasoil17
lukasoil17  •  14 Mai 2012, 00:30

la puscarie!

lukasoil17
lukasoil17  •  14 Mai 2012, 00:30

la puscarie!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează