GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  EXCELENŢĂ ÎN PRESĂ

Cele mai bune 10 articole ale zilei » Cine ţine Steaua în viaţă, dinamoviştii urmează modelul Messi, trecutul lui Mourinho

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2012 18:29

Într-o lume apăsată de negativism, lucrurile cu adevărat valoroase pot părea surclasate de viteza în care se derulează sportul şi ştirile din actualitate. De aceea vom aduna într-un singur loc, în fiecare seară, cele mai bune articole din Gazetă şi de pe gsp.ro, articole care duc mai departe ideea de presă de calitate.

De ce este Gazeta Sporturilor un produs de calitate? Pentru că furnizăm zilnic, în ediţia tipărită sau pe gsp.ro, zeci de articole scrise de cei mai buni jurnalişti de sport din România şi opinii ale celor mai apreciaţi editorialişti din presa sportivă.


Iată cele mai bune 10 articole din Gazeta de azi:

1. Becali nu mai vrea străini în echipă, dar coloana vertebrală a roş-albaştrilor este formată dintr-un portughez, un brazilian şi un argentinian: Ei ţin Steaua în viaţă.

2. Cele patru achiziţii ale lui Dinamo s-au prezentat în GSP aşa cum a făcut starul Barcei, în Time: Modelul Messi.

3. Jucătorii Oţelului au traversat experienţa vieţii lor. Nu, nu grupele Ligii: Au rejucat meciul cu Manchester, un editorial de Maria Andrieş.

4. Alexandru Marin, cel mai bun boxer amator al României în 2010 locuieşte de doi ani în sala de antrenament: Vis olimpic în noaptea din vestiar.

5. Interviu - eveniment cu o legendă a rugbyului. Timişoara, Apartheid, Invictus: Chester Williams, antrenorul sud-african al Timişoarei.

6. A ieşit un antrenor enorm dintr-un jucător mediocru: Jose Mourinho a scris istorie ca manager, deşi a fost un jucător de fotbal modest

7. Alberto Contador a primit sfaturi de la Pep Guardiola: ”Să te baţi pînă la capăt!”

8. Cum îl poate învinge tactic Ilie Stan pe McClaren: 5 dueluri care pot face diferenţa

9. Veste proastă pentru cluburile din România, "de anul viitor, cine nu are sistem de încălzire, nu va mai juca": 2 granzi cu probleme

10. Radu Naum a primit o scrisoare de la un "moştenitor" al lui Contador: "Giro, girofar"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
marasibiu
marasibiu  •  08 Februarie 2012, 23:05

asta numiti voi calitate? 1.becali...si va mirati de ce nu va mai cumpara

v1ad
v1ad  •  08 Februarie 2012, 19:58

alo. gsp? de 2 saptamani se joaca cupa africii. macar vreo stire, ceva? ca poate nu ne intereseaza doar amicalele echipelor noastre de 2 lei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close