GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  FLASH NEWS

REZUMATUL ZILEI » 6 echipe din Liga 1 au cerut oficial înghețarea sezonului, Sorin Cârțu, victima vandalismului ultrașilor lui FC U Craiova 1948 + revoltă în Serie A

Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte
Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2020 23:00

Ai pierdut cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore? Aici este locul în care te poți pune la punct cu actualitatea sportivă în doar câteva minute. GSP.RO îți oferă la finalul fiecărei zile 5 știri pe care n-ar fi trebuit să le ratezi.

Coronavirus în România: bilanțul ultimelor 24h

1. Șase echipe din Liga 1 nu mai vor să joace play-out-ul

Liga 1 ar putea merge mai departe doar cu meciurile din play-off. La iniţiativa președintelui Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv, 6 dintre formaţiile din play-out au solicitat LPF îngheţarea grupei a doua valorice.

Semnatarele propunerii sunt Viitorul, Hermannstadt, Poli Iași, Clinceni, Chindia și Voluntari. Astfel, Dinamo și Sepsi NU fac parte din cererea adresată către LPF - mai multe detalii, AICI.

2. Billel Omrani, dorit în La Liga și Ligue 1

Leganes (La Liga) și Angers (Ligue 1) se bat pe semnătura lui Billel Omrani, 26 de ani. Atacantul francez al lui CFR Cluj ar avea oferte și din lumea arabă.

Surse autorizate susțin că ardelenii ar solicita patru milioane de euro pe Omrani, iar Leganes și Angers ar fi gata să înceapă negocierile finale - mai multe detalii, AICI.

3. Ricardinho, de la FC Voluntari, a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Portughezul Ricardinho (26 de ani), fundașul dreapta al celor de la FC Voluntari, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 la primul test efectuat, cel rapid. 

Impresarul Bogdan Apostu a confirmat informația: „E adevărat, la acest prim test a ieşit pozitiv. Dar probabilitatea este de 40% la acest prim test. Se aşteaptă al doilea test, pentru a se confirma cu o probabilitate mai mare. Probabil că mâine vom avea rezultatul final” - mai multe detalii, AICI.

4. Revoltă în Serie A: 11 cluburi nu vor să înceapă antrenamentele colective

Inter Milano, Napoli, Milan, Cagliari, Verona, Brescia, Atalanta, Sassuolo, Fiorentina, Sampdoria și Genoa protestează contra protocolului sanitar impus și refuză intrarea în cantonament.

Cluburile din Serie A s-au pus de acord să reia campionatul pe 13 iunie, dar contestă protocolul impus de Comitetul Tehnico-Științific. Mai mult de jumătate nu încep antrenamentele colective și nici nu au de gând să intre în cantonament cu 14 zile înaintea startului - mai multe detalii, AICI.

5. Sorin Cârțu, victima vandalismului

Președintele lui CS U Craiova, Sorin Cârțu (64 de ani), și-a găsit gardul casei inscripționat „Cârțu cofetaru”, aluzie la o afacere a familiei, dar și cu alte invective. Autorii sunt, se pare, ultrașii rivalei FC U Craiova 1948, din Peluza Sud '97, iar poliția e pe urmele lor - mai multe detalii, AICI.

Citește mai multe știri de actualitate:

Numele marelui rival al steliștilor va apărea pe tricoul lui Dinamo

Marca anunță data la care revine Liga Campionilor » Manchester City - Real Madrid, în august!

FC U Craiova se întărește! Adrian Mititelu și-a adus fotbalist de lot național: „La anul promovăm în Liga 1”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
remarque
remarque  •  16 Mai 2020, 08:45

Viitorul respecta competitia. ”Produce fotbal” cum zic admiratorii acestei bazaconii fara sens. Doar ca nu mai vrea sa joace. Daca nu este playoff, nu are sens competitia pentru cei doi cumnati. Pai ar trebui sa jucati unde aveti valoare baieti.

mobutu
mobutu  •  15 Mai 2020, 23:11

Zavedene... Tu ești, mă?

univ_craiova1
univ_craiova1  •  15 Mai 2020, 23:11

Pai aia nu știu decât sa facă mizerie:)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează