GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  FLASH NEWS

REZUMATUL ZILEI » Pierdere uriașă pentru Rapid, cine refuză să vină la Dinamo + cum și-a ruinat Marius Șumudică propriul cumnat: „S-a dus dracu' echipa, m-am lăsat de fotbal!”

Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte +11   FOTO
Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2020 22:47

Ai pierdut cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore? AICI este locul în care te poți pune la punct cu actualitatea sportivă în doar câteva minute. GSP.RO îți oferă la finalul fiecărei zile 5 știri pe care n-ar fi trebuit să le ratezi.

Coronavirus în România: bilanțul ultimelor 24h

1. Rapid a pierdut dreptul exclusiv de folosire a siglei

Curtea de Apel a Tribunalului din București a decis astăzi că sigla Rapidului, echipă care evoluează în Liga 2, poate fi folosită și de AFC Rapid, formație din Liga 4 București.

Odată cu această decizie, clubul din Liga 4 poate beneficia și de drepturile comerciale asupra siglei. Astfel, AFC Rapid poate pune la vânzare materiale promoționale, fulare, tricouri și alte produse pe care să apară celebrul vultur vișiniu - mai multe detalii, AICI.

2. Medicul Liviu Bătineanu refuză să vină la Dinamo

Liviu Bătineanu, fostul medic al lui Dinamo, nu vrea să revină în fotbalul românesc. Olteanul și-a văzut în ultimul timp de munca de la cabinetul său, iar cei de la Dinamo i-au mai solicitat sprijinul cu diverse ocazii.

Cum Prunea e pe picior de plecare, ceilalți oficiali ai grupării au vrut să-l readucă pe doctor la echipă. Doar că Bătineanu refuză să mai aibă vreo implicare directă în fotbal sau la formația din Ștefan cel Mare - mai multe detalii, AICI.

3. Calea Ferată dintre Aeroportul Otopeni și Gara de Nord, gata până pe 26 august

Gică Popescu, consilierul prim-ministrului României pentru organizarea Euro 2020 (turneu amânat pentru anul următor), a vizitat astăzi lucrările de la calea ferată care va face legătura între Aeroportul Otopeni și Gara de Nord.

„Mi-am asumat public proiectul acesta și mărturisesc că m-a încercat azi, văzând că lucrările sunt gata în proporție de 70 la sută, o senzație de mândrie, dar și de emoție”, a scris președintele Viitorului pe Facebook - mai multe detalii, AICI.

+7 FOTO

4. Bogdan Andone, povești savuroase cu Marius Șumudică

Bogdan Andone (45 de ani), tehnicianul Astrei Giurgiu, a vorbit despre relația cu Marius Șumudică (49), antrenorul celor de la Gaziantep. În direct la GSP Live, Andone a relatat cele mai interesante întâmplări trăite alături de cumnatul său.

„M-a tot bătut la cap odată. «Hai, mă, acasă, ce stai acolo?». Eu eram la Ermis Aradippou. «Vino acasă!». Eu veneam jucător și antrenor secund. «Începi cu antrenoratul, bla, bla, bla». Vrăjeala lui Șumi. Am plecat de la 2 ani de contract din prima divizie și m-am întors la Farul. El în iarnă s-a transferat la Bistrița, iar eu am rămas la Farul. S-a dus dracu' echipa, am rămas și fără bani, și fără nimic. M-am lăsat de fotbal”, a declarat Andone - mai multe detalii, AICI.

5. Dinamo se clatină » Jucătorii, la două zile distanță să clacheze

Directorul general Bogdan Bălănescu le-a promis jucătorilor de la Dinamo că vor primi un salariu în săptămâna aceasta. Niciun fotbalist nu a încasat vreun ban și mai sunt doar două zile înainte ca echipa să nu mai creadă promisiunile.

Cu tot efortul FRF, al LPF și al Guvernului, nu e clar dacă Dinamo va putea să reia pregătirea și să continue normal campionatul. Lotul „câinilor” e aproape de o grevă, din cauza situației economice dezastruoase în care se află clubul. Jucătorilor li s-a promis de câteva ori până acum că aveau să încaseze un salariu din urmă - mai multe detalii, AICI.

Citește mai multe știri de actualitate:

Mihai Rotaru pregătește marea lovitură: „E unul dintre cei mai valoroși români din ultimii ani”

Mihai Roman II aduce prima eCupă a României la Craiova

Insider în bucătăria lui Adrian Petre! Ce i-a pregătit iubita miss de mâncare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează