GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  #VAFIBINE

#vafibine VIDEO Narcisa Lecușanu, mesaj în plină pandemie de coronavirus: „Știu că nu e ușor să stăm în casă, dar hai să ascultăm sfaturile autorităților”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 19:02

Narcisa Lecușanu (43 de ani), fosta mare handbalistă a României, s-a alăturat campaniei GSP de conștientizare a riscurilor coronavirusului.

  • În contextul panicii generate de coronavirus, Gazeta Sporturilor a decis să lanseze, cu ajutorul vedetelor din sport, o campanie de conștientizare și responsabilizare a românilor. Sportul, obișnuit și cu înfrângeri, și cu mari victorii, a transmis dintotdeauna sentimentul că, până la urmă, #vafibine.

„În vremurile astea grele nu este ușor să stai în casă, să îi convingi pe copii că nu au voie să iasă afară, la locul de joacă. E foarte greu. Și eu duc o luptă cu Iustin și Maria. Încercăm să facem activități, dar se plictisesc foarte repede. Trecem de la fișe de lucru la joaca în curte sau la joacă din cameră. Cred că e momentul să ascultăm de sfaturile autorităților locale, să ne spălăm pe mâini, să ne protejăm cât mai mult, așa cum putem noi, pentru a ne salva”, a transmis Narcisa Lecușanu prin intermediul GSP.

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Sportul mondial, afectat de coronavirus

1. EURO 2020 ar putea fi amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 
 

2. Champions League și Europa League au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.
 

3. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
 

4. Indian Wells 2020, primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului. Ambele circuite, WTA și ATP, au luat pauză până în aprilie.
 

5.Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19.
„Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 
 

6.Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

7.Marele Premiu al Australiei, prima cursă a anului din „Marele Circ”, a fost anulată după ce un membru al echipei McLaren a fost depistat pozitiv cu coronavirus. 

Vezi și: 

HARTA CORONAVIRUS ÎN FOTBAL: 48 campionate suspendate din cauza pandemiei de coronavirus + unde se mai joacă și cine transmite meciurile

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, transferul vieții. Rangers, oferte incredibile primite astăzi: scoțienii sunt siguri


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează