GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  GALA BUTE

Înalta Curte sesizează CCR pe seama unei obiecții de neconstituționalitate a condamnatului Rudel Obreja

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2018 14:03

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis să sesizeze Curtea Constituţională a României cu o excepţie de neconstituţionalitate ridicată de fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, în dosarul "Gala Bute", conform hotnews.ro.

"Completul de 5 Judecători, Penal 2 în dosarul nr.2303/1/2017/a1. Desfiinţează încheierea atacată si, rejudecând: Admite cererea de sesizare a Curtii Constitutionale cu exceptia de neconstitutionalitate a dispoziţiilor art.172 alin.9, 10 şi 12 din Codul de procedură penală", se arată în decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pronunţată luni, care este definitivă.

  • Condamnatul Rudel Obreja a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, după o investigație jurnalistică pornită de Gazeta Sporturilor.
  • În același dosar, Elena Udrea, fostul ministru al turismului, a primit o sentință definitivă de 6 ani cu executare.
  • Toate condamnările sunt AICI.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1308183692641866
Diana Dim  •  12 Iunie 2018, 15:16
Postat de genius pe 12 Iunie 2018, 14:15

Tolontan si echipa lui, ar trebui sa paraseasca GSP si sa activeze la o fituica de investigatie. Pe cand un articol serios despre o ramură sportivă, un sportiv de top, etc. !?

Pentru scrierea unor articole despre "echipe mari, sportivi de top sau oameni din sport renumuti" il aveti pe Craitoiu! Lasati-l pe Tolontan sa faca ceea ce face, ca o face bine de cele mai multe ori.

genius
genius  •  12 Iunie 2018, 14:15

Tolontan si echipa lui, ar trebui sa paraseasca GSP si sa activeze la o fituica de investigatie. Pe cand un articol serios despre o ramură sportivă, un sportiv de top, etc. !?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close