GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  INVESTIGAŢIE GSP

Julius Ighodaro susţine că ”un cretin necunoscut” s-a folosit de numele său: ”FRF să verifice înainte să mă acuze!”

Rezultatele
Rezultatele "tricolorilor" au ajuns să depindă şi de mafia pariurilor

Articol de - Publicat marti, 21 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 februarie 2012 21:06

Belgianul de origine nigeriană spune că federaţia de la Bucureşti ar trebui să facă investigaţii despre identitatea computerului de pe care s-a trimis mail-ul otrăvit: ”Pot afla IP-ul, din ce ţară s-a trimis solicitarea. Adresa mea oficială e în Belgia. Doar de pe ea lucrez!”

- Mister Ighodaro, cum a pornit toată această poveste legată de tentativa de trucare a "amicalului" România - Uruguay?
- Man, am fost şocat cînd am auzit despre nenorocirea asta! N-am nici o legătură şi cineva, o persoană necunoscută, s-a folosit de numele meu pentru a dirija o mare tîmpenie. O fraudă! Cum vă închipuiţi că puteam fi atît de tîmpit încît să telefonez sau să trimit un mail în care să propun schimbarea unor arbitri la un meci internaţional precum România - Uruguay? Cît de cretin să fii să te expui unei asemenea ilegalităţi?! Vreau ca numele meu să dispară din discuţiile acestea! Nu e vorba despre mine!

"Au folosit un mail fals al firmei mele"

- Federaţia română susţine totuşi că a înaintat o plîngere la FIFA, solicitînd să se facă lumină!
- Întrebaţi federaţia în ce ţară e înregistrat IP-ul computerului de pe care s-a trimis mail-ul invocat de ei! Să verifice! Să verifice, man, nu să mă acuze! Adresa mea oficială de mail e cea afişată pe site-ul FIFA şi e înregistrată în Belgia. Cineva a folosit însă acum o adresă cu numele firmei mele, Juwens Sport, şi cu terminaţia gmail.com. N-am folosit în viaţa mea un cont pe gmail!

Citeşte şi: Federaţia bulgară confirmă informaţiile GSP: ”Agentul Julius Ighodaro ne-a cerut arbitri”

- Aveţi cunoştinţe în Singapore sau, în general, în Asia, de unde se dirijează multe pariuri ilegale?
- N-am fost niciodată în acea zonă, nu cunosc nici o persoană de acolo. E un criminal cine s-a gîndit să se folosească de identitatea mea. Oricine din lumea asta o poate face! Îmi găseşte numele pe site, foloseşte un mail asemănător celui oficial, are şi numerele de telefon, după care porneşte la acţiune. Dar e un criminal!

"M-au căutat din Singapore pentru «amicalul» Grecia - Belgia"

- E adevărat însă că aţi fost contactat din Singapore pentru a interveni cu arbitrii la "amicalul" Grecia - Belgia, care se va disputa tot pe 29 februarie?
- Da! Am primit un mail în care mi se solicita să iau legătura cu federaţiile respective pentru a le propune delegarea unui anumit arbitru. Am direcţionat imediat documentul către FIFA! Înţelegeţi, nu mă ocup cu mizerii! Sînt un om onest! Toată această situaţie m-a bulversat teribil!

Explicaţii la FIFA şi la federaţia bulgară

- Aţi discutat şi la FIFA?
- Sigur, am vorbit deja la Departamentul juridic, le-am explicat toate amănuntele şi am spus acelaşi lucru: sînt nevinovat, e o farsă cretină pe spatele meu!

- Ştiţi că federaţia bulgară ne-a confirmat însă corespondenţa cu dumneavoastră?
- Am luat legătura şi cu cei de la Sofia, cu care am avut ocazia să mai lucrez la organizarea unor partide. Le-am transmis exact poziţia pe care am comunicat-o şi la FIFA.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
robotzel
robotzel  •  21 Februarie 2012, 10:44
Postat de dinamo4eva pe 21 Februarie 2012, 09:17

hehe cica doar din Belgia da mail-uri:))

Cred ca ii era greu sa foloseasca un proxy. Hai sa fim seriosi ca daca vreau sa fac ceva ilegal, ma asigur inainte si imi ascund urma. Asa a facut si el. Acum se da curat.

dinamo4eva
dinamo4eva  •  21 Februarie 2012, 09:17

hehe cica doar din Belgia da mail-uri:))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close