GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  GALA BUTE

Rudel Obreja a fost arestat pentru 30 de zile în dosarul "Gala Bute"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 februarie 2015 15:51

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a fost arestat pentru 30 de zile în dosarul "Gala Bute", ca urmare a deciziei de azi a Tribunalului Bucureşti. 

Obreja este acuzat de evaziune fiscală, spălare de bani şi complicitate la abuz în serviciu şi va fi arestat preventiv, timp de 30 de zile, potrivit Realitatea TV.

Obreja a spus înainte de aflarea deciziei că este presat de procurori să o denunţe pe Elena Udrea în acest caz. "Nu pot face acest denunţ pentru că nu am cu ce s-o acuz", a precizat Obreja conform antena3.ro.

În acelaşi dosar, DNA a cerut arestarea Elenei Udrea. Cererea de arestare a fostului ministru al Turismului şi Dezvoltării Regionale va fi discutată luni în plenul Camerei Deputaţilor.

Citeşte şi: Bună pentru arestare » Udrea: “N-am luat nici un ban!”. Sursă din justiţie: “Luare de mită e şi cînd iei pentru altul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
nusu_d
nusu_d  •  08 Februarie 2015, 05:34

In primul rand ca aia nu a fost gala ci o mascarada cu public. Udrea habar nu avea de box sau cine-i Bute inainte de a organiza "gala". S-a intovarasit cu penalul de mai sus sa puna de o furaciune. Impusca 2 iepuri deodata, delapida si bani si isi facea si imagine cu Bute care la ora aia era vazut de prostime drept un mare campion el in realitate fiind si dovedindu-se ulterior un pacalici de boxer care a invins numai pensionari si ospatari. Ipocrizia e maxima: am vrut sa-l aduc pe Bute in Romania! Fa ne lasi? Acum a venit scadenta hotii intra la puscarie! Locul lui obreja oricum la puscarie era demult.

turcescu
turcescu  •  05 Februarie 2015, 16:53

HAIDETI DOMNULE TOLONTAN MAI FACETI INVESTIGATII, POATE SCAPAM SI DE PARTEA CORUPTA A PORTOCALIILOR. E BINE CA EXISTA MAI MULTE TABERE, SPER SA SE MAI TOARNE UNII PE ALTII. :)) BA CHIAR SA ISI TOARNE SI PRIETENII! FORTA DNA!

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  05 Februarie 2015, 15:53
Postat de polistul68 pe 05 Februarie 2015, 15:49

Daca se dovedeste ca au furat....sa-i ascunda pe toti, indiferent de lume, pozitie sociala sau trecut....se jucau cu milioane de euro....asta sa se plimbe cu nu stiu ce masini, Nuti sa-si faca shoping-ul doar la Paris...va dati seama ca bine o sa se asorteze poseta de 8.000 euro cu hainele vargate ?

daca-i vinzi posetele si pantofiorii,sigur ridici un orfelinat cu banii aia..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează