GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / / VIDEO Cum i-a șocat Drăgulescu pe ceilalți concurenți de la Survivor: „Căra 3 saci plini după el. Asta făcea toată ziua”

Marian Drăgulescu/ foto: Instagram Survivor
Marian Drăgulescu/ foto: Instagram Survivor

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2022 16:20 / Actualizat vineri, 10 iunie 2022 16:25

Alexandru Nedelcu, semifinalist la Survivor România, a fost invitat la GSP Live, unde a vorbit și despre Marian Drăgulescu, rivalul său din concurs.

În emisiunea moderată de Alberto Boțoghină, Nedelcu a povestit cum fostul mare gimnast căuta nuci de cocos pe insula din Republica Dominicană, dar și cum a evoluat acesta de-a lungul competiției.

A jucat în Liga 2, acum dezvăluie: „Meciuri trucate? Se întâmplă asta la multe echipe, știu lucruri concrete”
GSP LIVE
A jucat în Liga 2, acum dezvăluie: „Meciuri trucate? Se întâmplă asta la multe echipe, știu lucruri concrete”

Nedelcu, aminitiri cu Drăgulescu de la Survivor

„Drăgulescu e un bărbat foarte calm. După ce i-am arătat cum se fac bolurile din nucile de cocos, a făcut vreo 50 până a ieșit din competiție. Când era la eliminare mergea mereu după el cu 3 saci plini cu boluri. 

Astfel încât dacă era să iasă, să plece cu ei. Asta făcea toată ziua: căuta nuci de cocos, le tăia. În rest, e un băiat super de treabă. M-am bucurat să-l cunosc, îl văzusem numai la televizor. Știam că fusese un gimnast de elită.

La început era lent rău de tot. Avea burta mare și ne miram toți, râdeam de el. Credeam că face la mișto. Apoi, după vreo 2-3 săptămâni, și-a revenit. Avea viteză, mai ales când erau trasee să intre pe dedesubt, intra imediat. 

A luat totemul de imunitate, vreo 5 colane. Am avut o finală la individuale cu el și m-a bătut. A fost traseu de viteză și l-a «rupt». Mă lăsa mereu în spate”, a spus Alexandru Nedelcu, la GSP Live.

Citește și: 

A revenit de la Survivor România și a fost ofertat de o echipă de tradiție din Liga 1: „De luni te aștept la antrenamente!”

Semifinalistul de la Survivor s-a lovit de realitate la revenirea în România: „Mamă, Edi Iordănescu la națională? Dinamo a retrogradat?!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează