GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  INEDIT

Cu cine ține Bogdan Cosmescu, comentatorul Orange Sport și Prima Sport: „Pe ei îi simpatizam!”

Bogdan Cosmescu
Bogdan Cosmescu

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 20:45 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2024 20:42

Bogdan Cosmescu, comentatorul meciurilor pe posturile Orange Sport și Prima Sport, a dezvăluit cu ce echipă de fotbal ține.

Cosmescu a afirmat că a simpatizat-o pe Pandurii Târgu Jiu, echipă care s-a desființat în 2022, după 60 de ani de existență. Din afară, comentatorul sportiv a declarat că o susține pe Atletico Madrid.

E gata! Gigi Becali a anunțat plecarea lui Coman: „A negociat deja, dar n-a vrut să spună” » Despre ce echipă ar fi vorba
FCSB
E gata! Gigi Becali a anunțat plecarea lui Coman: „A negociat deja, dar n-a vrut să spună” » Despre ce echipă ar fi vorba

Bogdan Cosmescu e fan Pandurii Târgu Jiu

Vedeta Orange Sport a povestit că ține cu Pandurii datorită bunicului său, care s-a născut în apropierea orașului Târgu Jiu. A ținut, însă, să precizeze, că nu îi poartă nicio simpatie echipei Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, club care evoluează în Liga 2 în prezent.

„Am ţinut cu Pandurii Târgu Jiu. Bunicul meu era din zona Târgu-Jiu, am ţinut cu Pandurii, dar nu varianta asta de acum, care nu spune nimic. Varianta aia care ulterior s-a dovedit că trăia din banii minerilor, iar, de fapt, nu era nimic corect.

Nu simpatizez cu nimeni pe plan intern. Pe vremea când eram foarte mic simpatizam cumva cu Steaua, acum nu mai ţin cu nimeni din mai multe motive. La FCSB nu îmi place ce se întâmplă, CSA Steaua mi se pare o chestie artificială.”, a spus Cosmescu, potrivit Orange Sport.

Este frumos la Rapid. Dacă aş fi copil, cred că de Rapid m-aş îndrăgosti

- Bogdan Cosmescu, comentator sportiv

Pandurii Târgu Jiu a obținut cea mai bună clasare în sezonul 2012/2013, când a fost vice-campioană, terminând pe locul doi în Liga 1. Gorjenii au participat atunci în Europa League, de unde au reușit să o elimine pe Braga, deși pierduseră în tur în fața portughezilor.

Lovitura anului! Dennis Man, ofertă de 14 milioane de la sfertfinalista Ligii Campionilor
TRANSFER
Lovitura anului! Dennis Man, ofertă de 14 milioane de la sfertfinalista Ligii Campionilor

Bogdan Cosmescu ține și cu Atletico Madrid

Cosmescu a povestit și cu ce echipă de fotbal ține din afara României și de ce a ales-o pe Atletico Madrid.

„Din afara României îmi place de Atletico Madrid. Îi susţin din anii '90, încă de pe vremea lui Jesus Gil y Gil. Mie nu mi-a plăcut niciodată să ţin cu ăla tare. Nu îi înţeleg pe românii care ţin cu Bayern, Juventus, Real Madrid... Eu dintotdeauna am fost de partea rebelilor”, a adăugat Cosmescu, potrivit sursei citate.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Două forțe din Superligă luptă pentru Dennis Politic! Când va lua Dinamo o decizie

Dani Coman: „Nu voi reveni sub nicio formă asupra deciziei!” » Confirmă informația GSP

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (16)
forumeer
forumeer  •  25 Aprilie 2024, 20:41

E fecesebist sadea... nu mai poate de ciuda cand e condusa fc fcsb 2003, la fel ca Gradinescu, Mocanu...

lefter_popescu
lefter_popescu  •  13 Aprilie 2024, 20:56
Postat de Buze.dulci.rau pe 13 Aprilie 2024, 09:51

Niciun gigist nu declara ca este stelist-fcsbist-csatist! ...Vine din existenta lor chinuita de duplicitate si grobianism gigist! De 13 ani ciobanul grețos arata un dispreț total competiției sportive apelând la arbitri ticăloșiții de oricâte ori are nevoie si la presa scrisa si vorbita aservita valorilor ciobanoide românești!

...iar acum Gigi Valiza, suspendat fiind , face ceva pe decizia comisiei batandu-si joc de toată competiția. Meteahna cunoscuta de toți, de a "cumpăra " jucătorii cei mai buni ai echipelor cu care urmează sa joace - precum Otele acum sau Mitrita, Stefanescu , cei de la Sibiu și Iași, ale căror echipe au făcut doar act de prezenta în meciul cu echipa ilfoveana. Acum FRF și Liga dorm pe ele de frica lui Gigi valiza, cel care a transformat competiția în Liga lui Gigi Bekalj . Or dacă acestea doua , dupa ceea a debitat zi de zi omenitul ( suspendat fiind) , nu i-au masuri conform regulamentului, prin penalizarea fcsbeului cu minimum 18 puncte ( 6 meciuri) sau maximum 30 puncte ( 10 meciuri) iar pe acest personaj nociv nu-l declara persona non grata, atunci sa plece cu toți pt ca nu mai avem nevoie de "serviciile lor". Aceasta ediție trebuie anulata , fără participări în cupele europene și fără echipe retrogradate.

costeltudor
costeltudor  •  13 Aprilie 2024, 15:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează