GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

VIDEO Vă mai amintiți de el? Dănuț Șomcherechi, fostul fundaș central de la începutul anilor 2000, a fost invitat la GSP Live

Dănuț Șomcherechi / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor +13   FOTO
Dănuț Șomcherechi / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2022 00:18 / Actualizat miercuri, 04 mai 2022 23:06

Dănuț Șomcherechi (49 de ani), fost fundaș la FC Argeș, Oțelul sau Progresul București, a fost invitatul zilei de miercuri la GSP Live. 

Figură inconfundabilă în fotbalul românesc din prima parte a anilor 2000, Dănuț Șomcherechi și-a spus povestea carierei prin Skype, într-un dialog cu jurnalistul GSP Costin Ștucan. Devenit între timp antrenor - a fost demis recent de la Someșul Dej, deși calificase echipa în play-off-ul Ligii 3 - Șomcherechi a vorbit despre planurile pe care le are în antrenorat și despre cum a fost concediat pe nepusă masă de la gruparea someșeană.

Fostul fotbalist, care a evoluat timp de șase sezoane la FC Argeș, a rememorat diverse momente din perioada petrecută la Pitești, a explicat de ce formația alb-violetă e marea lui dragoste, dar și cum a fost experiența de a fi antrenat de nume importante din fotbalul autohton. Șomcherechi a analizat și parcursul piteștenilor din play-off, unde formația antrenată de Andrei Prepeliță i-a dezamăgit crunt pe suporteri în ultimele etape.

Care era nivelul fotbalului românesc din acei ani? Erau blaturile la ordinea zilei, într-o perioadă în care Cooperativa se afla la apogeu? A jucat de-a lungul timpului în vreun meci trucat? Totul, într-o ediție specială GSP Live, disponibilă mai jos în variantă integrală: 

Dănuț Șomcherechi / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Dănuț Șomcherechi / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Dănuț Șomcherechi / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Dănuț Șomcherechi / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Dănuț Șomcherechi / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
+9 FOTO

CV Dănuț Șomcherechi

  • născut pe 10 aprilie 1973;
  • a jucat la Pheonix Baia Mare, FCM Baia Mare, FC Argeș, Oțelul Galați, U Cluj, Progresul, FCMU Baia Mare;
  • cele mai multe apariții în prima divizie le-a avut în tricoul lui FC Argeș, 128;
  • le-a antrenat- pe Național Sebiș și Someșul Dej.

Vezi și alte știri de actualitate: 

VIDEO Ce nu s-a văzut la TV: scandal după FCSB - FC Argeș! » „Dodel” Tănase, oprit cu greu în fața peluzei: „Când i-am reproșat asta, ne-a înjurat!”

VIDEO Dezlănțuit după FCSB - FC Argeș 4-0: „N-are nimic nici în vârful bocancului, nici în creier! Îl vedeți pe el să facă vreo cooperativă?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează