Articol de - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 12:46

Geanina Varga (26 de ani) este noua vedetă a Ştirilor Sportive ale Antenei 1. Începînd cu această seară, ea va prezenta principalul jurnal de sport, de la ora 19:55, în locul Crinei Abrudan.  Geanina a vorbit în premieră despre "transfer" într-un interviu în exclusivitate pentru cititorii Gazetei.


- Felicitări pentru " transfer", Geanina! Cine a făcut primul pas?
- A fost mai mult ca sigur un «gînd la gînd, cu bucurie». Cum televiziunile puternice ştiu întotdeauna ce vor, recunosc, Antena 1 a facut primul pas. Acest "transfer" e cea mai frumoasă răsplată a muncii mele de pînă acum. Am crezut mereu în capacitatea şi ambiţia mea de a progresa.

- Care a fost primul lucru pe care l-ai învăţat în televiziune?
- Să nu îţi spui niciodată că-i suficient ce ai realizat în ziua respectivă. În fiecare zi poţi mult mai mult, bineînţeles, dacă îţi şi place ceea ce faci.

- Ai emoţii în momentele în care prezinţi ştirile?
- Emoţiile sînt constructive. Trăiesc fiecare secundă atunci cînd sînt în studio. Uit de toate problemele şi încerc să dau tot ce e mai bun telespectatorului din fiecare ştire. Am pariat pe naturaleţe şi se pare că am avut de cîştigat.

"Fiul meu salvează «naţionala»"
- Cum arată o zi obişnuită pentru tine?
- Dimineaţa merg la fitness, să-mi menţin forma fizică. După-amiază îl iau pe fiul meu de la grădiniţă şi încerc să-i fac cîteva pofte, iar seara o petrec în televiziune.

- Care-i jucătorul pe care-l apreciezi?
- Încă nu şi-a făcut debutul, dar îl cunosc foarte bine şi are şanse mari să scoată «nationala» României din impas peste vreo 10-15 ani. E vorba de Patrick Varga, fiul meu! La 4 ani şi jumătate deja a învăţat să mă dribleze!

- De ce ştirile sportive sînt prezentate doar de femei?
- Pentru că sportul este frumos şi femeia este plăcută ochiului, iar împreună dau cel mai bun rezultat! Ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place, nu?!


"Sînt veselă, pozitivă şi foarte optimistă. Îmi place să joc fotbal şi volei cu fiul meu, Patrick!"
Geanina Varga, prezentatoare Antena 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”