MEDIA  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Cristian Daminuță: „Am dat un gol, am stricat un blat și apoi am stat în tribună” » Emisiunea integrală AICI!

Cristian Daminuță
Cristian Daminuță

Luni, 18 Februarie 2019, 10:00

Cristian Daminuță, 29 de ani, a fost invitatul de azi al emisiunii GSP LIVE.

Vezi în video ce spune Daminuță despre un meci trucat în Moldova

„[În 2011] s-a ivit oportunitatea de a ajunge la FC Tiraspol. Am crezut că va fi o șansă bună și că aș putea ajunge apoi în Rusia.

Am jucat în primele 8 meciuri și am dat 2 goluri. La un moment dat am jucat cu Milsami Orhei, am dat gol și la meciul următor am stat în tribună fără nicio explicație. După aceea am auzit lucruri care m-au deranjat. Mai mult ca sigur nu trebuia să dau gol. Am încurcat lucrurile. După aceea, la următorul meci, am jucat iar”, a declarat Cristian Daminuță la GSP LIVE.

Inițial, Daminuță a spus că meciul l-a jucat împotriva celor de la Milsami Orhei, dar, contactat de GSP.RO pentru clarificări, mijlocașul a revenit și a spus că golul l-a marcat cu Academica Chișinău, în victoria cu 2-0.

Cristian Daminuță a dialogat cu jurnalistul Costin Ștucan despre cariera lui, povestind cum a ajuns la Inter și la AC Milan, dar și ce face acum, când speră să prindă un contract în Liga a 3-a.

Iată aici emisiunea integrală:

Crescut la Timișoara, Daminuță a trecut pe la Inter, Modena, Dinamo, AC Milan, L'Aquila, FC Tiraspol, Poli Timișoara, Flacăra Făget, Viitorul, FC Zakho, Mianur Baia Mare, Ramat HaSharon, Olimpia Satu Mare și Abano.

GSP LIVE poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 09:01, pe video.gsp.ro și pe pagina de facebook a Gazetei Sporturilor, unde puteți posta comentarii care vor fi citite în direct.“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1