GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  ECHIPA FANTASTICA

Incepe un sezon fantastic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2007 00:00

Intra pe www.echipafantastica.ro si fa-ti echipa in cel mai tare campionat on-line!Al treilea minicampionat fantastic porneste pe data de 27 iulie. Pina vineri, 27 iulie, userii trebuie sa-si alinieze echipele pentru prima etapa. Antrenorii inscrisi in joc ramin in liga si in seria din care au facut parte si isi pastreaza pozitiile in clasament. Antrenorii noi vor fi repartizati in Liga 7.
Lotul de 350 de jucatori a fost afisat pe site. Fiecare user are o singura echipa, alcatuita din 11 titulari si 4 rezerve. Cei 15 jucatori trebuie alesi in asa fel incit suma creditelor sa nu depaseasca 4.000.
Primele doua campionate au fost cistigate de Florin Mihail Nicolae, din Bucuresti (etapele 21 - 27, primul sezon) si Alexandru Popa, din comuna Beciu/Teleorman (etapele 28 - 35, sezonul 2).

Inscrierea libera
Pentru inscrierea in Echipa Fantastica nu se plateste nici o taxa. Intra pe echipafantastica.ro, acceseaza butonul "inscriere", completeaza corect formularul si vei primi un link de activare a contului. Dupa activarea link-ului esti inscris in joc. Ai grija ca toate datele sa fie corecte (atentie la adresa de mail)!


Alege cei mai buni jucatori!
Pentru a te ghida in selectionarea jucatorilor urmareste topul editiei trecute. Clasamentele sint date de suma punctelor obtinute in cele 15 etape din returul campionatului trecut, insa poti urmari si suma notelor date de redactorii Gazetei (note gsp).
.
Citeste regulamentul!
Regulamentul complet al concursului Echipa Fantastica este afisat pe www.echipafantastica.ro. Inainte de a intra in competitie este indicat sa cititi regulile jocului. Pentru a dezbate subiectele importante folositi blogul Echipei Fantastice.


Premii finale
(dupa 7 etape)
Loc 1 - 3.500 RON
Loc 2 - 5 - trening de antrenor marca Lotto
Se acorda primilor 5 antrenori din Liga 1 la incheierea unui minicampionat fantastic

Premii de etapa
Loc 1 - 600 RON
Loc 2 - 400 RON
Loc 3 - 200 RON
loc 4-10 tricou Lotto
Se acorda premiile antrenorilor cu cele mai multe puncte obtinute intr-o etapa, indiferent de liga din care fac parte

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează