GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  REACȚIE

VIDEO Delia, mai furioasă ca niciodată » Gluma cu Anamaria Prodan și Dan Alexa a pus capac: „E mișto? N-ar trebui să vorbești despre subiectele astea!”

Delia Matache a luat atitudine după un număr din finala emisiunii „iUmor”. Concurentul care a enervat-o a folosit mai multe remarci despre violența împotriva femeilor.
Delia Matache a luat atitudine după un număr din finala emisiunii „iUmor”. Concurentul care a enervat-o a folosit mai multe remarci despre violența împotriva femeilor.

Articol de GSP - Publicat joi, 30 decembrie 2021 17:12 / Actualizat joi, 30 decembrie 2021 17:58

Delia Matache a luat atitudine după un număr din finala emisiunii „iUmor”. Concurentul care a enervat-o a folosit mai multe remarci sexiste și le-a ironizat pe vedetele care au fost victime ale violenței domestice.

Delia Matache este recunoscută drept cea mai calmă dintre jurații de la „iUmor”. Artista a fost scoasă din sărite de numărul lui Octavian Man. Tânărul concurent a încercat să ia la „roast” vedetele autohtone, dar a depășit măsura. Delia a condamnat derapajele la adresa Alexandrei Stan, artistă bătută în 2013 de fostul soț.

Printre țintele lui Man s-a numărat și Anamaria Prodan. O aluzie la momentul din iulie 2019, când la finalul meciului Astra - FC Botoșani, Anamaria l-a lovit în figură pe antrenor.

Delia, moment de furie la „iUmor”! Gluma cu Anamaria Prodan și Alexa n-a calmat-o

„Divorțul care a luat cu asalt lumea cancanului este cel dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Eu aveam așteptări mai mari de la Ana, dat fiind că acesta îi zicea că în fiecare săptămână are câte două meciuri în deplasare. După ce au apărut poze nud cu aceasta, Ana a zis că s-a născut ca să vedem și noi ceva frumos. Ei bine, nu și Alexa. El nu mai vede nimic de când e cu ea”, au fost cuvintele lui Octavian Man. 

Deja nervoasă, Delia a confundat numele rostit de concurent și a apelat la ajutorul lui Mihai Bendeac: „Cine e Alexia? Cine e Alexa?”.

Colegul din juriu i-a explicat: „Un antrenor. Și la un moment dat a fost filmat în timp ce Anamaria Prodan îi dădea o «smetie»”.

Delia Matache l-a pus la punct pe Octavian Man

Bendeac a reacționat gălăgios. Nu e numărul meu preferat, e așa mai la distanță. Nu era nimic fresh din conținutul lui, niște clișee obosite. Nu mai e funny pentru nimeni să faci glume despre Daniela Crudu. Trebuie să fie bune, nu doar că este prostituată. E mișto să nu mai facem mișto de persoane care au fost bătute, cum e cazul Alexandrei Stan. Nu e amuzant
- Delia Matache

Mihai Bendeac a fost uimit de reacția colegei sale din juriu. A încercat să o liniștească, dar concluzia i-a aparținut tot artistei: „E mișto să nu mai facem mișto de persoanele care sunt bătute. E mișto să nu râdem că Alexandra Stan a avut ochii negri. E un subiect despre care nu ar trebui să vorbești. 

Sunt femei care suferă de abuzuri. Nu mi se pare amuzant să vii să faci glume, să întărești chestia asta, făcând să pară o normalitate. Că nu e o normalitate să iei bătaie”.

Citește și alte știri din media: 

Cristi Pulhac, detalii din spatele camerelor de la „Exatlon”: „Ne-au lăsat până la 12:00 noaptea cu telefoanele. Mâncarea?”

EXCLUSIV „Mi-am lovit soția, era gelozie!” Sebastian Chitoșcă, despre cum i s-a destrămat familia după Survivor: „Am primit 10 zile restricție de la poliție”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
tororosso
tororosso  •  02 Ianuarie 2022, 12:59

„ iUmor ” , un show de tot râsul .Acolo cenzura este inexistentă unde cuvintele de *** și cele cu trimitere *** sunt mult aplaudate de juriul *** . ” Cum e turcul, și pistolul „ nimic nu o deosebește pe Femeia Palmier de «Da, mamă, sunt beată» Ambele au aceiași ideal în viață .... prostia ridicată la rang de virtute .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1177932415696218
Remus Vlasceanu  •  01 Ianuarie 2022, 21:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  01 Ianuarie 2022, 21:02
Postat de balotelli pe 31 Decembrie 2021, 06:30

La Iumor nu se cenzurează ca aici. Chiar pe acest subiect mi-a fost șters un comentariu absolut fără motiv. Ideea de baza a emisiunii e ca poți sa spui orice despre orice. Unii fac mișto pe teme religioase, alții fumează sau înjură fără rețineri pe scena, fiind beep-ati la montaj. Ceea ce face ca acest show sa fie special, poate chiar unic, e faptul ca nu se impun limite. Rolul roast-urilor e de a-ți da ocazia sa ironizezi pe oricine. Adică sa intri pentru câteva minute în pielea lui MM Stoica - un campion al roast-urilor pe acest site și pe oriunde ne mai onorează cu prezența. Din postura de membru al juriului, Delia ne spune ca sunt subiecte despre care nu ar trebui sa vorbești. Acum, după 5 ani în care limitele au fost împinse dincolo de așteptările până și ale celui mai pervers dintre urmăritori. Am aflat azi ca trebuie sa existe totuși limite la Iumor. Ne spune Delia. Deci poți sa râzi de orice și de oricine, chiar și de mântuitor în ajunul Crăciunului, dar nu poți râde de Alexa și de croşeul primit de la Anamaria Prodan. Mai ales în contextul creșterii alarmante a cazurilor de violență domestică. Până și colegii ei din juriu s-au arătat surprinși de reacția ei, pentru ca în 5 ani de emisiune acesta e primul număr de Stand-up care i s-a părut deplasat. Noroc cu Prodanca, altfel nimeni și nimic n-o mai trezea.

Ai dreptate! Batjocura pe temă religioasă nu a deranjat-o. Se joacă toată ziua cu noroiul, iar acum și-a dat seama că e treabă murdară.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează