MEDIA  ·  VÂNZARE

Acționarul firmei care deține drepturile TV în Liga 1 a cumpărat o televiziune generalistă! A plătit 5 milioane de euro

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2020 17:26

Televiziunea generalistă Prima TV a fost cumpărată de Clever Media, compania care deține și televiziunile din portofoliul Look. 

Clever Media, companie deținută de Adrian Tomșa, a preluat postul de televiziune Prima TV și contractele angajaților pentru suma de 5 milioane de euro, informează Pagina de Media. Potrivit sursei citate, noua conducere va începe să opereze postul Prima TV începând cu luna septembrie, odată cu lansarea grilei de toamnă. 

Adrian Tomșa, noul patron al postului Prima TV, este acționar și la eAd Interactive, compania care deține drepturile de difuzare pentru Liga 1.

Ce drepturi tv deține în acest moment Look

  • FOTBAL: Liga 1, Liga 2, Cupa României, Supercupa României, Liga Campionilor, Europa League, LaLiga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, Cupa Italiei, campionatul Turciei, campionatul Olandei, campionatul Cehiei, campionatul Portugaliei, campionatul Belgiei
  • HANDBAL: Liga Campionilor
  • MOTO: Formula 1
  • TENIS: Circuitul ATP

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri despre piața media din România:Cum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1