GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRO TV ÎN GRILA TELEKOM

Pro TV RĂMÂNE în grila Telekom! Veste importantă pe piața media

Telekom România a anunțat în această seară că Telekom și Next Gen vor continua să mențină în grilă canalele Pro TV începând cu 1 martie
Telekom România a anunțat în această seară că Telekom și Next Gen vor continua să mențină în grilă canalele Pro TV începând cu 1 martie

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2019 22:28

Telekom România a anunțat în această seară că Telekom și Next Gen vor continua să mențină în grilă canalele Pro TV începând cu 1 martie, în ciuda discuțiilor în contradictoriu din ultimele zile.

În urmă cu câteva zile, o adevărată bombă zguduia piața media din România: canalele trustului Pro riscau să dispară din grila de programe a celor de la Telekom România și a NextGen la finalul lunii februarie 2019.

Acest lucru nu se va mai întâmpla, cei de la Telekom România făcând eforturi mari la negocieri pentru a păstra respectivele canale ale trustului pro în grilă.

Astfel, abonații celor două firme de cablu, aproximativ 1,5 milioane, vor putea  urmări în continuare Pro TVPro X, Pro Cinema și celelalte programate ale trustului media începând cu data de 1 martie.

Pro TV va difuza toate meciurile echipei naționale din meciurile de calificare pentru Euro 2020, preliminariile CM 2022, precum și următoarea ediție a Nations League.

De asemenea, postul va transmite și Euro 2020.

Următoarele meciuri ale naționalei României vor avea loc pe 23 și 26 martie, în preliminariile pentru Euro 2020, cu Suedia și Insulele Feroe.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
sebastian.vettel
sebastian.vettel  •  01 Martie 2019, 06:45

Pentru mine e ca si cum n'ar exista in grila de programe

crimson.veritas
crimson.veritas  •  01 Martie 2019, 02:09

Na ... ca nu ati strans decat 2 ... comentarii din care cativa likeri si respecteri, prea timizi sau comozi ... ca sa ... verbalizeze ceva ...:)) Eu veneam cu o abordare mult mai apetisanta ca si ... click-bait ... ca sa ma ridic si la inaltimea momentului ... 'Veste extraordinara pentru fanii mega-productiei ... 'Las' Fierbinti'...' ...:)) Si atat ... nu trebuie sa arunci ... bait prea mult ... ca se satura pestele ... si nu mai musca ... si atunci ... mai impachetati voi ... ciciu! ...:)) Oricum ... felicitari ... ca ati reusit sa punctati ... cu acest gen de advertising pentru trustul de media concurent (profesional, nu politic) ... si sper ca ati ... apucat si voi un mic comision ... in aceste negocieri, corect? Se aude ca e ... saracie si frustrare mare ... pe la periferia Trustului Intact ... fata de zona ultra-central! ...:))

lapusneanul
lapusneanul  •  28 Februarie 2019, 23:21

iar ne vor distra comentatorii fecesebisti mocanu, mironica si felix draghici....:)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează