GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  LOOK TV

Probleme la Look TV » Horia Ivanovici a refuzat să intre în direct! Prima reacţie a moderatorului: "Condiţiile meteo au fost nefavorabile"

Cu mici întreruperi, Ivanovici, 40 de ani, realizează Fanatik Show de mai bine de un deceniu
Cu mici întreruperi, Ivanovici, 40 de ani, realizează Fanatik Show de mai bine de un deceniu

Articol de - Publicat marti, 09 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 decembrie 2014 16:00

Întrucît nu era cu salariul la zi, Horia Ivanovici nu a vrut să modereze o emisiune.

UPDATE / După ce ieri a refuzat să comenteze informaţiile Gazetei, astăzi Horia Ivanovici a dat un drept la replică publicat pe siteul publicaţiei pe care o patronează: "Eu şi echipa mea sîntem la zi cu absolut toate drepturile băneşti şi le mulţumesc şi pe această cale celor de la Look TV pentru că respectă contractul la virgulă. Niciodată n-aş refuza să moderez Fanatik Show, indiferent de condiţii, deoarece ştiu să fac diferenţa între profesionalism şi amatorism. Ca să lămurim lucrurile, în respectiva zi emisiunea nu s-a făcut din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, care au generat probleme tehnice imposibil de remediat pînă la ora intrării în direct".

»»»»

(ştirea iniţială)
Un protest inedit a avut loc la sediul Look TV, marţea trecută. Surse credibile din cadrul postului au dezvăluit pentru GSP că realizatorul Fanatik Show, Horia Ivanovici, i-a anunţat pe şefii televiziunii că refuză să realizeze emisiunea.

"Pur şi simplu, a spus că nu va intra pe post pe motiv că nu i-a fost achitat salariul la zi. Ivanovici nu a vrut să accepte întîrzierile salariale şi a plecat pur şi simplu acasă, fără să mai stea la alte discuţii. A fost de neînduplecat", au dezvăluit sursele Gazetei.

În locul emisiunii de la 17:45, postul ce deţine din acest an drepturile TV pentru Liga 1 a băgat o reluare.

Alte voci din cadrul Look TV au confirmat că în urma acestui protest au fost plătite toate restanţele către angajaţi şi că în acest moment nu mai există întîrzieri: "Toţi sînt cu banii la zi, nu mai există nici un fel de întîrzieri salariale".

Ieri, reporterii GSP l-au contactat telefonic pe Ivanovici, dar acesta a refuzat să comenteze subiectul.

13,6 milioane de euro plus TVA este suma pe care oficialii companiei Intel Sky Broadcast trebuie să o plătească în luna ianuarie pentru drepturile TV pe retur

"Avem promisiuni din partea Ligii Profesioniste că deţinătorii de drepturi vor achita luna viitoare a doua tranşă de bani pentru acest campionat. Fără banii din televizări, 70 la sută din cubluri se vor desfiinţa!" ( Cornel Şfaiţer, preşedinte FC Botoşani)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (126)
ursoix
ursoix  •  09 Decembrie 2014, 22:20

daca mai ia look tv si la anul drepturile de televizare - sigur vor intra in faliment si echipele

sexilian
sexilian  •  09 Decembrie 2014, 21:27

se si urmaresc emisiunile purcelusului,n-am stiut.

radu9992
radu9992  •  09 Decembrie 2014, 21:02
Postat de adrian1984. pe 09 Decembrie 2014, 19:05

Look nu are audienta, intra in faliment. Pascani lucru bine facut.

RDS + Digi = Faliment

Vezi toate comentariile (126)
Comentează