GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Robert Niță, culise de la Survivor: „Ne spălam pe dinți cu sare din mare” + probleme după emisiune: „Deja am suferit o intervenție chirurgicală”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2022 20:15 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2022 20:22

Fostul fotbalist Robert Niță (44 de ani), până de curând concurent la Survivor România, ediția 2022, a descris experiența trăită la show-ul desfășurat în Republica Dominicană. Acesta a dat amănunte la „Prietenii lui Ovidiu” din culisele show-ului TV.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

La începutul lunii, Robert Niță a fost eliminat de la Survivor, fiind nominalizat spre eliminare de către coechipierii din echipa „Faimoșilor”. Niță nu mai putea intra pe trasee din cauza problemelor medicale și nu a fost salvat de voturile publicului. La câteva săptămâni distanță, fostul atacant și-a descris experiența din Dominicană la „Prietenii lui Ovidiu”.

Robert Niță de la Survivor pe patul de spital!

- Robert, vreau să vorbim de participarea ta la Survivor.

- Din păcate, problemele de sănătate au apărut destul de repede. Sunt ca femeile alea pe care le vezi în restaurant sau în discotecă, le duci acasă sau la hotel, dar dimineața, când le vezi nemachiate, o iei la fugă din cameră. Așa sunt și eu! Pe dinafară par OK. Am avut probleme mari de sănătate, în zona cervicală, lombară și altele... Sunt în proces de tratament, de recuperare, deja am suferit o intervenție chirurgicală. Dar a fost frumos ca experiență, chiar senzațională

- Ce conținea bagajul tău acolo?

- Am ajuns în Republica Dominicană și am avut cinci, șase ore de stat la hotel. Îți verifică bagajele și-ți dau un săculeț, un rucsac. În el aveam: un șort de baie, un șort de participat la competiții, sau să stai în el, un maiou, un tricou, un trening, bluza putea să fie hanorac, cinci perechi de ciorapi, cinci perechi de chiloți și o pelerină de ploaie.

„În primele 12 zile am mâncat 9 linguri de orez!”

- Cea mai mare problemă a fost mâncarea!

- În primele 12 zile am mâncat 9 linguri de orez! Adunate! În funcție de cum câștigam recompensa. Prima recompensă a fost după cinci zile, jumătate de kilogram de orez și 500 de ml de ulei. Am stat doar trei săptămâni și am slăbit zece kilograme!

Fostă atletă, concurenta de la Survivor s-a iubit cu un fotbalist de la FCSB
SURVIVOR
Fostă atletă, concurenta de la Survivor s-a iubit cu un fotbalist de la FCSB

- Condițiile dure rău?

- Dormeam pe jos, aveam doar o pătură, fără acoperiș. Trebuia să tai crengi ca să-ți faci acoperișul. Dormeam pe un lemn, pe podeaua unei barăci. Dacă aș fi sănătos, m-aș duce ieri înapoi. Nu poți să spui în cuvinte tot ce simți și ce trăiești acolo. Acolo nu știi cât e ceasul! N-ai nici măcar pastă sau periuță de dinți.

- Cum să n-ai?

- Ca să ne spălăm pe dinți luam apă din mare, făceam focul, o fierbeam și obțineam sare. Băgam mâna și ne spălam că apa era la discreție, făceam gargară și aia era! N-ai nimic acolo, nici unghieră, nici gel de duș, nici măcar prosop. Făceai baie în mare și te uscai la soare.

FOTO Roxana încinge internetul! Ce sporturi a practicat în vacanța exotică frumoasa de la Survivor
SPORT&BEAUTY
FOTO Roxana încinge internetul! Ce sporturi a practicat în vacanța exotică frumoasa de la Survivor

„La Survivor mi-am schimbat principiile de viață”

- Dar te-ai întoarce.

- Pentru că e o experiență senzațională. Mi-am schimbat principiile de viață în care credeam cu tărie! Când ajungi acolo ți se schimbă tot, inclusiv percepția despre unele lucruri.

- Dacă era marea aproape n-ați pescuit și voi?

- Aveam voie să prindem pește, am câștigat o lansetă și un harpon. Dacă tu nu aveai ce să mănânci, ce să pui în acul ăla?! Am căutat în nisip viermi, pe sub toate pietrele... Am rupt din crabi, dar nu ajungi la peștii răpitori. Nu s-a prins absolut nimic, nimic. Prin junglă am găsit melci, reci. Niciun gust, deloc, s-a încercat, dar erau vai de mama lor.

- Rămâi cu experiența și cu foamea trasă!

- După 12 zile cu 9 linguri de orez am câștigat un kilogram de spaghete, pe care le-am drămuit. Am câștigat iar orez, dar și o ladă de legume. Am făcut și supă, și ghiveci de legume, dovlecei, cartofi prăjiți. În rest, aveam cocos la discreție! Nuca de cocos crudă te termină la stomac. După ce-am avut și foc, după patru zile, cocosul era delicatesă. Îl tăiam bucățele mici, le puneam pe sârmă și făceam frigărui. Erau bune că se mai și ardeau, funinginea aia te mai strângea la stomac.

Detalii despre Survivor România

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților 
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro 
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii” 
  • Pe lista inițială a participanților au fost mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Marian Drăgulescu (fost gimnast), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului)

Vezi aici toată emisiunea cu Robert Niță

CITEȘTE ȘI

Marian Drăgulescu a ajuns la „Survivor România”, dar tot fosta soție câștigă mai bine: „Sunt filmulețe și poze interzise minorilor”
dezvăluiri
Marian Drăgulescu a ajuns la „Survivor România”, dar tot fosta soție câștigă mai bine: „Sunt filmulețe și poze interzise minorilor”
Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri dureroase: „Nu știți povestea, eu n-am avut parte de tatăl meu! Mi l-am tatuat pe braț doar ca să vorbim”
SURVIVOR ROMÂNIA
Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri dureroase: „Nu știți povestea, eu n-am avut parte de tatăl meu! Mi l-am tatuat pe braț doar ca să vorbim”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  24 Februarie 2022, 09:22

Se distrează... Fericiți cei săraci cu duhul Spre bucuria a milioane de telespectatori de același nivel. Acum, dacă mai ies și ceva bani, cu atât mai bine. Și în străinătate am văzut emisiuni identice. Acolo se uita 0,001 % din privitori. La noi, se uita 20% din populație. Aici e problema, gravă. Va dați seama la ce nivel a ajuns România? Cumplit...

861553623922104
Gigel Borcanel  •  23 Februarie 2022, 20:31

Ne mai obosiți mult cu *** asta de show? Au mers acolo pentru bani, să își asume și părțile neplăcute, sau dacă nu să fi stat acasă. Ca la români, erau o mână de oameni și se bălăcăresc în continuare prin emisiuni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close