GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SURVIVOR 2022

Roxana Ciuhulescu a spus în premieră cum a scos-o din sărite Zmărăndescu: „Nu s-a arătat asta la TV!” + Mărturii tulburătoare: „Îmi venea să smulg carnea de pe mine”

Articol de GSP - Publicat luni, 31 ianuarie 2022 16:35 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2022 17:51

Descalificată de la Survivor 2022, din cauza problemelor fizice, Roxana Ciuhulescu, consiliera ministrului Sportului și fostă prezentatoare TV, a vorbit despre cât de dură este competiția și ce conflict a avut cu Cătălin Zmărăndescu, fostul luptător, acum aflat în echipa Faimoșilor. 

  • Roxana Ciuhulescu a avut mai multe probleme fizice, care nu i-au permis să intre pe traseu la aproape nicio probă, iar organizatorii show-ului de la Pro TV au descalificat-o;
Survivor, mai important decât Ministerul Sportului » De la 4.000 de lei pe lună, la 4.000 de euro pe săptămână!
SURVIVOR 2022
Survivor, mai important decât Ministerul Sportului » De la 4.000 de lei pe lună, la 4.000 de euro pe săptămână!

Ce probleme fizice a avut Roxana Ciuhulescu și cât de dur e Survivor 2022: „Îmi venea să îmi smulg carnea de pe mine”

„Mă așteptam să stau cel puțin 6-7 săptămâni. Eu eram pregătită să rezist, dar nu eram pregătită să stau până la final. Noi am trecut prin foarte multe controale, am mers în multe cabinete, inclusiv cel psihologic, eram aptă 100%. Nu mi-am dat seama de gravitatea lucrurilor, pentru că nu aveam dureri. Am văzut că mi s-a umflat piciorul, am crezut că e de la o mușcătură. 

Eram plină de ciupituri, îmi venea să îmi smulg carnea de pe mine de la mâncărimi. Lucrurile sunt mult mai grele acolo. Am văzut foarte multe imagini, am urmărit multe episoade, eram pregătită și mental, dar nu îmi imaginam că o să îmi fie atât de greu să îndur foamea. Să mănânci atâta nucă de cocos fresh, atâtea zile la rând, te termină la stomac”, a dezvăluit Roxana Ciuhulescu în emisiunea „La Măruță”. 

Fostă atletă, concurenta de la Survivor s-a iubit cu un fotbalist de la FCSB
SURVIVOR
Fostă atletă, concurenta de la Survivor s-a iubit cu un fotbalist de la FCSB

Roxana Ciuhulescu despre Cătălin Zmărăndescu: „L-a atacat pe Rengle pentru sexualitatea lui”

„Da, eu eram «pârâcea» grupului, cum spunea CRBL. Aici are dreptate. Zmărăndescu mi s-a părut nedrept și chiar nu am putut să tac. Zmărăndescu îl vorbea de rău pe TJ Miles, pe Rengle, le aducea jigniri și asta nu se întâmpla cu ei de față. Cu Cătălin mă știu de la competiții, are el o supărare, nu știu care este, că nu mi-a spus verde în față, însă, probabil, că l-am incomodat în anumite circumstanțe. 

Aceste atacuri au fost și la adresa lui Emil (nr. Rengle), și la sexualitatea lui, apoi la adresa lui TJ și nimeni nu a vorbit despre ele. M-a deranjat că toată lumea se purta ca și cum nimic nu se întâmpla. CRBL a simțit nevoia să îi ia apărarea și a îndreptat armele către mine. A simțit să Zmărăndescu nu poate să iasă cu fruntea sus. 

Mi se pare că CRBL e cu totul alt om, față de cel pe care eu îl credeam. El o să fie avocat mai departe în emisiune, o să fie cel mai guraliv dintre toți, pentru că ăsta este stilul. Eu am răbufnit, pentru că nu suport bârfa, nu suport mizeria, nu suport nedreptățile. Dacă ai tărie de caracter îi spun în față omului. “, a spus Roxana Ciuhulescu, citată de Fanatik

Otilia Bilionera
Alex Delea
Alexandra Duli
Alexandru Nedelcu
Ana Dobrovie
+19 FOTO
  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților 
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro 
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii” 
  • Pe lista participanților sunt mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului)

Cine sunt concurenții de la Faimoși

Cei 12 concurenți de la „Faimoși” sunt nume impresionante. Vedete din toate domeniile, care încearcă să plece acasă cu premiul cel mare dat de Pro TV. Iată numele care vor intra în concurs: 

  • Otilia Bilionera - cântăreață,
  • Xonia (ELIMINATĂ) - cântăreață,
  • Emil Rengle - dansator,
  • Radu Itu - a participat la „Ninja Warrior”,
  • CRBL - cântăreț,
  • Elena Chiriac - sportivă,
  • Cătălin Zmărăndescu - fost luptător,
  • Robert Niță - fost fotbalist,
  • Laura Giurcanu - influener,
  • TJ Miles - vlogger,
  • Andreea Tonciu (ELIMINATĂ) - vedetă tv,
  • Roxana Ciuhulescu (DESCALIFICATĂ) - consilieră Eduard Novak.

 

Surprize la Survivor România » Cum a pierdut emisiunea doi concurenți dintr-un foc: anunțul neașteptat făcut de un războinic

Survivor 2022 cu mulți nervi și amenințări! 3 propuneri pentru eliminare și declarații războinice: „Un om ca Zmărăndescu nu este benefic!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  31 Ianuarie 2022, 23:29

Varule... Mai citește și tu, ia o carte, ceva. Ai dreptate, nu sunt emisiuni, dar totuși. Nu stau pe ziarele astea în mod special, da, na, mai comentez și eu cu IQ, ul meu, atât cât e...

ge0x
ge0x  •  31 Ianuarie 2022, 23:11

Astia de la Dinamo trebuiau sa mearga acolo. Si asa sezonul e gata. La anul Liga a 2a . Dar poate sa faliment Gazul si Clinceni. Mai e o Sansa la baraj. Stoican ii pregateste de baraj. Sa fie omogenizat lotul. Dar daca joaca Rauta si Torje burger zero sense. Pacat ca Torje in loc sa traga de el astea 3 luni prefera sa mearga sa pape bine.

ge0x
ge0x  •  31 Ianuarie 2022, 23:03
Postat de Mihnea Ilie pe 31 Ianuarie 2022, 22:27

Daaa, asta ma sperie și pe mine. Nu emisiunile astea pentru publicul cu doi neuroni-sunt și în străinătate, de acolo vin-numai ca acolo nu se prea uita nimeni. Numărul celor care se uita este foarte mare. La fel cum se uitau la Diaconescu și Elodia. Din păcate numărul persoanelor cu inteligenta și cultura submedie este alarmant. Ne ducem pe copca. Din fericire e de lucru în Spania, Italia etc. Căpșuni, varza din plin. Păcat, eram un popor deosebit. S-a ales praful...

La ce sa te uiti varule ? Ia zi tu o emisiunea de Doamne ajuta? Macar aici e vorba si despre sport asa cum e el. Ia spune tu la ce sa ne uitam? Daca ai IQ asa mare ce dracu stai la barfa pe site ul asta de 2 bani . Ca de 2 bani e. Sau aici e vreun cenaclu?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează