GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SURVIVOR ROMÂNIA

FOTO Câți bani câștigă Roxana Ciuhulescu la „Survivor România” » Fotbaliștii din Liga 1 nici nu visează la asemenea sume

Roxana Ciuhulescu (42 de ani) va face parte din echipa „Faimoșilor” la show-ul TV „Survivor România” și va încasa un salariu exorbitant. +14   FOTO
Roxana Ciuhulescu (42 de ani) va face parte din echipa „Faimoșilor” la show-ul TV „Survivor România” și va încasa un salariu exorbitant.

Articol de GSP - Publicat luni, 10 ianuarie 2022 22:50 / Actualizat luni, 10 ianuarie 2022 23:50

Roxana Ciuhulescu (42 de ani) va face parte din echipa „Faimoșilor” la show-ul TV „Survivor România” și va încasa un salariu exorbitant.

Emisiunea „Survivor România” s-a mutat la Pro TV în anul 2022, într-una dintre marile lovituri de pe piața media, și va debuta pe 16 ianuarie. Roxana Ciuhulescu a renunțat la postul consilier al Ministrului Eduard Novak și a zburat în Republica Dominicană pentru a-și testa puterile.

Cristi Pulhac, detalii din spatele camerelor de la „Exatlon”: „Ne-au lăsat până la 12:00 noaptea cu telefoanele. Mâncarea?”
Exatlon
Cristi Pulhac, detalii din spatele camerelor de la „Exatlon”: „Ne-au lăsat până la 12:00 noaptea cu telefoanele. Mâncarea?”

„Survivor România” e aproape! Cât câștigă Roxana Ciuhulescu

Roxana va face parte din echipa „Faimoșilor” și va fi recomensată cu o sumă enormă. Pentru fiecare săptămână petrecută în concurs, fosta prezentatoare TV ar urma să încaseze 4.000 de euro, conform Playtech

+10 FOTO

Roxana Ciuhulescu ar fi fost în top și la ediția precedentă, cea găzduită de Kanal D. În 2021, cel mai bine plătit concurent a fost cântărețul Jador. Pe numele real Remus Ionuţ Dumitrache, acesta a încasat 4.500 de euro în fiecare săptămână. 

Începând de astăzi, accesul meu la telefon/internet/ rețele sociale va fi pus pe pauză, pentru o perioadă nedeterminată. Conturile mele de social media, Instagram și Facebook, vor fi administrate de un admin, care va ține legătura cu voi. 

Continuați să mă urmăriți, iar din 16 Ianuarie stați cu ochii pe Survivor România și PRO TV. Suportul vostru este esențial pentru mine, habar nu aveți câtă forță îmi dați și cum se simte?
- Roxana Ciuhulescu, înaintea debutului la Survivor România 

Cum arată echipa „Faimoșilor” la „Survivor România 2022”:

  • CRBL 
  • Andreea Tonciu
  • Tj Miles
  • Otilia Billionera
  • Emil Rengle
  • Xonia
  • Cătălin Zmărăndescu
  • Roxana Ciuhulescu
  • Robert Niță
  • Laura Giurcanu
  • Radu Itu
  • Elena Chiriac.

VIDEO Câți bani a câștigat Sebastian Chitoșcă la Survivor: „Ar fi trebuit să lucrez 4 ani în Germania pentru suma asta”

Citește și alte știri din media românească: 

VIDEO Delia, mai furioasă ca niciodată » Gluma cu Anamaria Prodan și Dan Alexa a pus capac: „E mișto? N-ar trebui să vorbești despre subiectele astea!”

Jurnalista Cristina și abuzurile din fotbal: „Mi-au pus mâna pe fund. Am primit propuneri indecente”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  11 Ianuarie 2022, 07:52

Bafta Roxana!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează