GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRO TV VS TELEKOM

Telekom, reacție vehementă după mesajele Pro TV: „Ne-au șocat! Totul a început în timpul emisiunii «Românii au talent»”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2019 20:06

Pro TV și Telekom România nu au reușit încă să cadă la un acord în privirea prelungirii înțelegerii de retransmisie începând cu luna martie 2019.

Firma de cablu a emis un comunicat prin care acuză strategia agresivă a trustului Pro de a începe transmiterea mesajului chiar în timpul emisiunii cu cea mai mare audiență, „Românii au Talent”.

INTERZIS LA NAȚIONALĂ!

Pro TV va difuza toate meciurile echipei naționale din preliminariile Euro 2020, preliminariile CM 2022, precum și următoarea ediție a Nations League.

De asemenea, postul va transmite și Euro 2020.

Următoarele meciuri ale naționalei României vor avea loc pe 23 și 26 martie, în preliminariile pentru Euro 2020, cu Suedia și Insulele Feroe.

O parte din comunicatul emis de Telekom

„În ziua de vineri 22 februarie 2019 la orele 21:06, ProTV a anunţat că «este posibil ca începand cu data de 1 martie canalele PRO TV să nu mai fie disponibile abonaților din rețelele Telekom și NextGen», generand astfel un impact negativ uriaş asupra unuia dintre principalii operatori telecom din România, depăşind astfel cadrul firesc şi etic al unei negocieri între părţi, negociere aflată în plină desfăşurare, de altfel, la momentul anunţului. Mai mult, acelaşi anunţ a fost reluat astăzi, sâmbătă 23 februarie 2019 la ora 15:41.

Mai mult, ProTV a folosit o tactică brutală de denigrare şi calomniere a grupului Telekom Romania, rulând în emisiunea "Românii au talent" - pe care Telekom a sponsorizat-o nouă ani la rând, din 2011, mesajul referitor la ieşirea din grilele Telekom şi NextGen, minute în şir, pentru a se asigura că a produs un efect cu adevărat copleşitor.

Această tactică - a rulării de mesaje pe aşa numitul "scroll", folosită de canalele de ştiri pentru anunţuri importante sau de criză, a fost de natură să ne şocheze atât pe noi, cât şi opinia publică, punând într-o situaţie deosebit de delicată grupul Telekom Romania, care s-a văzut
nevoit să riposteze, în mod civilizat şi moderat, cu o informare asupra situaţiei.

În calitate de grup de comunicaţii, vă asigurăm că Telekom Romania va face tot ceea ce este omeneşte şi moral posibil pentru ca ceea ce aţi citit vineri seară la ProTV să nu se întâmple”

Citește și:

Protv SCOS din grilă de la 1 martie » Peste 1,5 milioane de abonați riscă să NU MAI VADĂ meciurile României la TV!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
2257871607589016
Claudiu DL  •  25 Februarie 2019, 13:10

Pro Tv mizează pe faptul că mulți din abonați vor trece la o altă companie de televiziune doar ca să-i vizioneze pe ei...se cred un fel de buricu pământului...da au uitat că exact ca acum s-a întâmplat și în anul 2013, și tot ei au venit înapoi cu coada între picioare după ce își pierduseră undeva în jur de 1,2 milioane de telespectatori...lucru care le-a demonstrat că nu tuturor oamenilor le pasă de Las Fierbinți, Ferma "vedetelor", și alte mizerii de genul....pot să bag mâna în foc că așa se va întâmpla și acum

1618597915124142
Alexandru Chis  •  24 Februarie 2019, 17:14

Apel catre anumiti telespectatori: Daca vreti sa va abonati la Telekoom, ganditi-va de zece ori! Este un adevarat chin. Transmisiile se intrerup sau se blocheaza, fiind nevoiti sa stati tot timpul cu mana pe telecomanda pentru a muta pe alt post si apoi a reveni pe postul dorit; sunteti mintiti in privinta costurilor de la abonament care este de 10 euro iar daca vreti sa vizioonati si Telekom Sport 1, mai trebuie sa mai achiyayi un euro; grila de programe este un simulacru, el fiind alcatguita din canale tv care nu au nici o audienta la noi in tara iar cele HD sunt numai cateva dar si acelea nu functhioneaza normal; intr-un cuvant, NU VA ABONATI CA VA PACALITI!

407612763322741
Cee Jay  •  24 Februarie 2019, 15:45

Telekom, voi oricum trebuia sa inchideti taraba de mult la ce servicii de *** oferiti. Si la ce snapani sunteti. Am fost clientul vostru de 30 de ani pana acum trei luni cand m-am saturat si v-am lasat. Sper sa zburati din afacerea asta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează