GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  DREPTURI TV / TVR

Vestea pe care o aşteptau toţi românii despre Euro 2016 » "99,99% vom transmite turneul final din Franţa!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2015 11:02

După ce DolceSport, prin Telekom România, a achiziţionat toate cele 51 de partide de la turneul final din 2016, dintre care 28 în exclusivitate, preşedintele-director general al TVR, Stelian Tănase, a făcut noi precizări joi seară, la o emisiune difuzată de postul naţional de televiziune.

"Lumea s-a aprins pe bună dreptate în ceea ce priveşte difuzarea Europeanului din 2016. Dar pot să vă dau o veste pentru că am negociat cu reprezentanţii UEFA şi sînt 99,99% şanse să transmitem Campionatul European de fotbal.

Vom da cele mai importante meciuri: adică partida zilei, iar din sferturi pînă la finală, toate jocurile! TVR va transmite 23 de meciuri şi în fiecare zi vom alege partida cea mai interesantă.

Dacă România se va califica, vom difuza toate meciurile echipei noastre naţionale, asta e clar!", a declarat Stelian Tănase la emisiunea "Vorbeşte liber".

În timpul discursului său de la TVR, Tănase a explicat şi care ar fi motivele pentru care postul public n-ar transmite partidele Europeanului din Franţa:

"Şansele să nu ajungem la un acord sînt de sub 1%, dar sper ca într-o săptămînă să ajungem la un rezultat final! UEFA este un organism foarte riguros şi nu are nici un fel de consideraţie care să nu-şi respecte regulile.

Au luat la cunoştinţă situaţia financiară a TVR şi le-am spus despre datoriile istorice din ultimii 10 ani. Am plecat foarte mulţumit de la discuţiile pe care le-am avut".

"Am reușit să găsim mai multă înțelegere la UEFA în legătură cu această problemă. Noi încercăm să refacem o credibiltate și le vom plăti datoriile în rate"
Stelian Tănase, președinte director general TVR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
gaucito
gaucito  •  17 Aprilie 2015, 19:15

Cum asa zău, domnule, cică transmit ei la alegere cel mai important meci al zilei ! Auzi măi , nenea ? Oamenii așteaptă atâta timp să disece orice fază de la orice meci, să analizeze chiar și poziția , fără minge a unui jucător, iar tu î-mi zici mie că o să alegi cel mai frumos meci să-l transmiți ! Uau ! Nu ne trebuie transmisii de genul ăsta ! Avem noi canale de sport . Sunteți chiar neimportanți de a fi vizionați.

kingme
kingme  •  17 Aprilie 2015, 15:33
Postat de george1111 pe 17 Aprilie 2015, 15:27

cu banii de pe taxa tv plus inca 20-de lei mi-am pus si dolce fibra optica cu tv analogic 72 canele + net 200mbs 27 lei+rds tv cu stb digital (zic ei) 30 lei =57lei si vad toate meciurile posibile ,fac *** pe tvr.

si telefonul de la T unde este in calculul asta?

george1111
george1111  •  17 Aprilie 2015, 15:27

cu banii de pe taxa tv plus inca 20-de lei mi-am pus si dolce fibra optica cu tv analogic 72 canele + net 200mbs 27 lei+rds tv cu stb digital (zic ei) 30 lei =57lei si vad toate meciurile posibile ,fac *** pe tvr.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează