GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EDIȚIE ANIVERSARĂ Victor Pițurcă, invitat de marcă la „Prietenii lui Ovidiu”! MIERCURI, ora 20:00, pe GSP.RO » Anunț vital despre viitorul său: „Asta am hotărât!”

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 13:38 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 13:42

Miercuri, 10 noiembrie, „Prietenii lui Ovidiu”, emisiunea de pe GSP.ro, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, ajunge la ediția cu numărul 100!

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Iar invitatul este cu totul și cu totul special, nimeni altul decât Victor Pițurcă! 11 trofee ca fotbalist, două ca antrenor, de trei ori selecționer al naționalei României, reușind două calificări la Campionatul European din 2000 și la cel din 2008.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

Subiecte discutate de Ioanițoaia cu Pițurcă în emisiune

  • Când revine în fotbal? Dacă preia echipa națională după plecarea lui Mirel Rădoi
  • Despre ofertele pe milioane de euro din Arabia Saudită
  • Adevăratele motive pentru care a plecat de la Craiova lui Mihai Rotaru
  • Comparație inedită între Adrian Mititelu și Mihai Rotaru
  • Totul despre relația cu Gigi Becali și condamnarea în „Cazul Valiza”
  • Detalii de culise despre pasiunea pentru jocurile de noroc
  • Povești din noaptea de aur a fotbalului românesc: 7 mai 1986
  • Influența lui Valentin Ceaușescu la Steaua
  • Cine a creat Steaua '86: Halagian sau Ienei
  • Motivele pentru care nu era convocat la echipa națională ca jucător
  • Totul despre conflictul cu Hagi din 1999

Citește și:

EXCLUSIV Spovedania lui Alexandru Bourceanu: „Am fost agresiv, urmăream adversarul ca să-l lovesc! Şprițuri am făcut cu toții”

EXCLUSIV Un ex-antrenor al FCSB-ului rupe tăcerea: „Becali mi-a zis clar: «Băi tată, tu antrenezi, eu fac echipa!». N-am putut și am plecat!"

EXCLUSIV Dezvăluiri inedite despre fotbalistul Dumitru Dragomir: „Aveam o viteză ieșită din comun, dar nu știam nimic cu mingea, mă împiedicam cu ea”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
dodo001
dodo001  •  10 Noiembrie 2021, 12:41

E foarte clar, chiar dacă sunt suporter CFR și țin mai mult cu antrenorii din zona noastră a Transilvaniei, gen Andone, Rednic, ca Victor Piturca e capabil și singurul care ne poate acorda o șansă să abordam barajele în vederea calificării. Se pune problema dacă mai dorește sa se implice la Națională, eu zic ca e antrenorul potrivit în situații de criza. Nu e convenabil dar asta e realitatea. Piturca ne-a scos de multe ori, a avut realizări, calificări și e timpul sa se anunțe ca e disponibil. Se spune ca Naționala României nu se refuza, doar dacă ești angajat intr-un alt proiect și ești impus de un contract , ai motiv pentru asta. Pe de alta parte și mai marii FRF trebuie sa știe ca Piți e disponibil și vrea sa se inhame la o asemenea treaba, pentru a nu le da alibi ca Piturca sigur ar refuza, ca e de alt calibru.....

george.br
george.br  •  09 Noiembrie 2021, 21:55
Postat de torque07 pe 09 Noiembrie 2021, 15:12

Pai nu ti-am zis chestia asta dar daca tot ai adus in discutie si m-ai demascat vroiam sa precizez ca ma inchin si dimineata si seara... Stii si tu fotbal cat stiu eu inginerie atomica. Hai fugi la Craiovutza ta, la Mititelu' la ce mai face Prodanca...astea-s pt tine. Lasa nationala.

Cand "aprecierile" astea vin de la unul ca tine, ma simt magulit!

dakesis
dakesis  •  09 Noiembrie 2021, 15:38

Si tot pe Mangia o sa-l barfiti ca niste birjari?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează