GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PREMIER LEAGUE

Absența lui Salah, pozitiv la COVID-19, influențează pariurile! Cum s-a schimbat cota lui Liverpool pentru meciul cu Leicester

Articol de - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 12:46 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 13:09

Mo Salah e pozitiv la COVID-19 și nu va juca pentru Liverpool în meciul cu Leicester, de duminică! Absența egipteanului influențează serios cotele oferite de casele de pariuri pe succesul ”cormoranilor”.

Jurgen Klopp traversează cea mai complicată perioadă de când este la Liverpool, dacă ținem cont de numărul mare de jucători indisponibili. Unii sunt accidentați pe termen mediu și lung, în timp ce alții, cum e cazul lui Salah, au probleme cu coronavirusul.

Plecat în Egipt, pentru meciurile echipei naționale, Mohamed Salah s-a infectat cu COVID-19, după ce a participat la nunta fratelui său, și va rata cel puțin două partide pentru Liverpool, una dintre ele fiind chiar confruntarea cu Leicester, din acest weekend.

În momentul în care meciul a fost introdus în oferta caselor de pariuri, cota pentru victoria lui Liverpool varia de la 1,50 la 1,60, în funcție de bookmaker

Imediat după ce s-a anunțat oficial că Salah are coronavirus, cota pentru ”1” solist a sărit la 1,80, iar din moment ce al doilea test al egipteanului a fost tot pozitiv și s-a confirmat că va lipsi cu Leicester, cota pentru succesul lui Liverpool a sărit la 2,00 sau chiar 2,10.

LISTA ABSENȚELOR DE LA LIVERPOOL:

JUCĂTOR

PROBLEMĂ

CÂND POATE REVENI

SalahCOVID-1910 - 14 zile
Van DijkLigamente încrucișate6 - 8 luni
Joe GomezProbleme genunchi5 - 6 luni
Alexander-ArnoldProbleme gambă2 - 3 săptămâni
HendersonProbleme musculare5 - 7 zile
FabinhoRuptură musculară1 - 2 săptămâni
AlcantaraProbleme musculare5 - 7 zile
ChamberlainAccidentare genunchi1 - 2 luni
Rhys WilliamsProbleme șold4 - 6 săptămâni

Vezi mai multe PONTURI de azi:

apid - U Cluj: Cine revine cu adevărat în lupta pentru promovare? Trei ponturi pentru meciul de azi din Liga a 2-a

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează