GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

AC Milan - Napoli: Ploaie de goluri sau revenire la catenaccio? Cotă neașteptat de mare pentru un duel spectaculos pe San Siro

Articol de - Publicat duminica, 18 septembrie 2022 12:01 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2022 12:13

AC Milan - Napoli este derby-ul rundei a 7-a din Serie A! Cele două rivale se întâlnesc azi, de la 21:45, într-o partidă care se anunță extrem de încinsă și spectaculoasă pe San Siro.

După 6 runde, Milan și Napoli s-au instalat în fruntea ierarhiei. Alături de Atalanta, avem un trio cu 14 puncte la vârful din Serie A. Cele trei echipe n-au cunoscut gustul eșecului și par hotărâte să facă un nou sezon important în campionatul italian, mai ales că, măcar pentru moment, Inter și Juventus încă nu-și regăsesc cadența.

Înaintea duelului direct din campionat, Milan și Napoli și-au făcut treaba și în Liga Campionilor. „Diavolii” lui Pioli au trecut acasă de Dinamo Zagreb, 3-1, în timp ce elevii lui Spalletti au câștigat la scor de neprezentare deplasarea din Scoția, 3-0 contra lui Rangers.

13 goluria marcat Napoli în primele 6 etape // cel mai bun atac din campionat

Vorbeam, în titlul acestui articol, despre cota neașteptat de mare pe care au acordat-o casele de pariuri la selecția de „peste 2,5 goluri în meci”. Dacă ne uităm la ultimele 3 dueluri directe, atunci le dăm dreptate agențiilor (trei meciuri de 1-0), dar dacă analizăm ceea ce se întâmplă în acest moment, atunci lucrurile ne dau speranțe.

3 dintre ultimele 4 meciuri ale lui Napoli, din toate competițiile, au fost cu minimum 3 reușite, în timp aceeași statistică este valabilă și la AC Milan. Bonus, trupa de pe San Siro are 4 meciuri la rând cu GG-uri.

Ce putem paria la AC Milan - Napoli:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,95 la Betano
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,75 la Superbet
CSU Craiova - FCSB: „Principalul” sau „secundul” - cine iese azi din criză? Trei PONTURI curajoase pentru un duel tare în Bănie
PONTURI PARIURI
CSU Craiova - FCSB: „Principalul” sau „secundul” - cine iese azi din criză? Trei PONTURI curajoase pentru un duel tare în Bănie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează