GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Anglia - România: Continuă dezastrul pentru naționala lui Rădoi? Trei PONTURI cu cote mari pentru meciul de azi

Articol de - Publicat duminica, 06 iunie 2021 12:46 / Actualizat duminica, 06 iunie 2021 12:47

Anglia - România se joacă azi, de la 19:00, în ultima partidă de verificare a englezilor înainte de Campionatul European. Confruntarea va avea loc la Middlesbrough și va reprezenta primul duel dintre cele două naționale, după o pauză de 21 de ani.

În 2000, în grupele Campionatului European, România și Anglia se întâlneau ultima dată. „Tricolorii” se impuneau cu 3-2 și obțineau calificarea în fazele eliminatorii ale turneului final. Acum, la 21 de ani distanță, ne întâlnim din nou cu Anglia, de data asta într-o partidă amicală. Ei se pregătesc de EURO, noi ne pregătim să batem recorduri negative: în caz că pierdem, bifăm a patra înfrângere consecutivă!

0-1 cu Germania, 2-3 cu Armenia și 1-2 cu Georgia! Așa arată ultimele trei rezultate obținute de naționala pregătită de Mirel Rădoi. Primele două jocuri sunt din preliminariile pentru Mondialul din Qatar, în timp ce meciul cu georgienii, cel mai recent, a fost un amical.

Anglia vine după cinci victorii la rând, indiferent dacă vorbim de oficiale sau amicale, perioadă în care trupa lui Southgate a încasat un singur gol, de la Polonia.

Trei PONTURI pentru Anglia - România:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează